Maison Joseph Duclos – nucleul tradiției și calității

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 27-06-2023

în: It happened

Joseph Duclos

Maison Joseph Duclos, prestigioasa companie franceză specializată în luxury- goods: accesorii din piele, genți, parfumuri, a avut debutul în România printr-o experiență unică – un eveniment intim, rafinat, unde am descoperit povestea fabuloasă a stilului.

Izabela Corina Juncu, fondatoarea Notorious Stories și board member a Asociației Parfumurilor și Aromaterapiilor din România, a fost gazda de onoare și a oferit o incursiune în lumea Maison Joseph Duclos, împărtășind pasiunea și cunoștințele sale despre frumos, feminitate și stil.

Maison Joseph Duclos

Evenimentul privat de tip trunk-show s-a desfășurat într-un apartament prezidențial al unui hotel renumit din București.

În cadrul experienței, invitații au avut parte de o serie de acțiuni unice, de la prezentarea pieselor expuse, descoperirea istoriei din spatele creațiilor și chiar oportunitatea de a achiziționa creațiile semnate Maison Joseph Duclos.

Maison Joseph Duclos

Îmbinând eleganța tradițională cu designul contemporan și materialele prețioase, colecțiile de genți, bijuterii și parfumuri au reprezentat un etalon veritabil de rafinament și design autentic.