rtk Romania desemnat agent general de vânzări pentru platforma de rezervări S-E-T-T

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 15-05-2024

în: News & Features

rtk Romania

Într-o mișcare menită să revoluționeze industria călătoriilor din România, rtk Romania a fost desemnată Agent General de Vânzări (GSA) pentru platforma de rezervări de ultimă generație, S-E-T-T. Platforma, alimentată de inteligență artificială, oferă experiențe de rezervare fără cusur pentru hoteluri, activități și bilete la evenimente sportive.

rtk Romania

S-E-T-T Worldwide Reservation a. anunțat faptul că rtk Romania este noul său GSA, reprezentând S-E-T-T în acest piață vibrantă și în continuă expansiune. Această parteneriat strategic își propune să introducă în România platforma noastră de rezervări pentru hoteluri și activități, bazată pe inteligență artificială de ultimă generație. În plus, portalul nostru exclusiv facilitează vânzarea de bilete la evenimente sportive.

În afara rezervărilor de hoteluri, platforma simplifică procesul de rezervare pentru o gamă largă de activități în diverse destinații. Agențiile de turism pot rezerva cu ușurință tururi în oraș, bilete de acces la parcuri tematice și atracții turistice, îmbunătățind semnificativ serviciile oferite clienților și deschizând ample oportunități de vânzare.

rtk Romania

”În completarea ofertei noastre dinamice, punem la dispoziția agențiilor de turism acces la peste 50.000 de bilete de intrare la evenimente sportive, inclusiv la Campionatul Mondial de Fotbal EURO 2024 din Germania. Prin tehnologia bazată pe inteligența artificială a S-E-T-T Worldwide Reservation agențiile de turism vor descoperi oportunități inovatoare de colaborare în industria turismului din România”, adaugă Oliver Riefler.

Această colaborare strategică marchează un moment de referință în sectorul călătoriilor din România, promițând experiențe de rezervare îmbunătățite și acces incomparabil la o gamă diversă de servicii de călătorie și evenimente.

Pentru mai multe informații, puteți contacta rtk Romania la adresa de e-mail office@rtk.ro.