Le Chiquito, noua colecție de genți miniaturale de la Jacquemus

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-05-2019

în: News

Noile creații ale designerului francez Jacquemus arată că accesoriile în miniatură sunt noua tendință efervescentă a industriei. Creatorul a dezvăluit recent noua colecție Le Chiquito, cu genți micro în care ar putea încăpea cel mult o cheie de la casă și o cartelă de tip SIM, fiindcă de telefon nici nu poate fi vorba…

Simpaticul model de geantă a fost prezentat ca făcând parte din colecția toamnă-iarnă 2019 a brandului. Cu ocazia evenimentului de lansare de la Paris, manechinele au purtat costume într-o nuanță de roz aprins, bluze pe gât colorate și ochelari de soare confecționați din plexiglas, având în mână câte o geantă Le Chiquito.

Noile accesorii sunt disponibile în nuanțe de alb, roz și roșu, ilustrând perfect zicala potrivit căreia „lucrurile prețioase vin în ambalaje mici”. Prețul unei genți miniaturale din noua colecție se ridică la 500 de dolari.

Pe lângă inedita propunere de geantă, Jacquemus a inclus în colecție și alte produse eclectice, precum mini-borsete creative sau o geantă supradimensionată care se poate purta pe umăr.

Galerie Foto