Hadar Chalet – primul chalet design adevărat din România

Scris de Luxury
Publicat la data de: 19-05-2015

în: Travel

La fel ca o casă cu vedere la ocean, o cabană izolată în munţi este unul din lucrurile la care visăm cu toţii. Un astfel de chalet creează un dialog intim între stilul de viaţă luxuriant şi un peisaj dramatic, departe de stresul de zi cu zi şi mai aproape de o viaţă în armonie cu natura. Aceasta ar putea fi descrierea potrivită unui sejur petrecut într-un ţinut de poveste care găzduieşte astăzi cele 12 camere ale Hadar Chalet, un parc înflorit, un teren de tenis, păstrăvărie, piscină, restaurant cu preparate excepționale şi multe amintiri frumoase.

 

Şi dacă tot a venit vorba de amintiri, Hadar Chalet are o încărcătură istorică impresionantă, întrucât în 1985 acest loc a fost special ales pentru construcţia unei cabane de vânătoare pentru conducătorii vremii, în zona Carpaţilor de Curbură, unde au avut loc vizite importante de stat în perioada pre-revoluţie.

Din 2013, cabana Hadar Nature Resort a devenit parte din circuitul turistic, deschizând porţile unui chalet fără asemănare în România, la capătul unui drum forestier de 4 kilometri, chiar în inima pădurii. Încă din primul an de existenţă, Hadar Chalet a câştigat premiul pentru „cea mai bună pensiune condusă de o familie”, premiu care reflectă din plin dragostea, atenţia şi dăruirea pentru cei care trec pragul acestui tărâm magic. Oaspeţii care îşi doresc să facă parte din povestea acestui loc vor fi găzduiţi în camere sau apartamente ce afișează un design cu totul deosebit, oferind definiţia completă a luxului confortabil.

c_hladi-7774

Hadar Chalet întrunește, așadar, toate criteriile pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de câteva zile departe de stresul cotidian, asigurându-vă un sejur intim şi liniştit în inima naturii. Acesta reprezintă locul ideal pentru a petrece un weekend romantic alături de persoana iubită, fiind în acelaşi timp potrivit și pentru familii numeroase, prin activităţile variate dedicate celor mici. Mai mult decât atât, Hadar Chalet organizează cu succes evenimente corporate sau întâlniri de afaceri, fiind alegerea perfectă pentru reuniuni de două până la 60 de persoane.

c_hladi-7160

Odată ajunşi la destinaţie, nu trebuie decât să profitaţi de experienţa unei vacanțe de vis, întrucât echipa Hadar Chalet vă pune la dispoziţie servicii complete, menite să vă asigure relaxarea şi buna dispoziție, în compania unui pahar de vin şi a unui meniu culinar de excepţie. Toate aceste „ingrediente” vă vor determina, cu siguranță, să vă întoarceți la Hadar Chalet pentru alte câteva zile de fericire în cel mai scurt timp.

www.hadarchalet.ro

Galerie Foto