Al cincilea model Bentley va fi anunțat marți, 10 mai, 14.30 ora României

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 05-05-2022

în: Auto

Bentley va anunța un al cincilea model care se va alătura portofoliului său de mașini de lux marți, 10 mai, la ora 13:30 CET (14:30, ora României). Oportunitățile de personalizare vor fi mai mari decât oricând, cu 24 de miliarde de configurații unice posibile ale specificațiilor de personalizare – toate realizate manual la fabrica Bentley din Crewe, Anglia, neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Configurațiile disponibile vor include noua specificație Bentley Airline Seat. Cel mai avansat scaun montat vreodată pe o mașină oferă 22 de moduri de reglare și mai multe premiere mondiale într-un nou sistem automat de detectare a climei și tehnologie avansată de reglare posturală, cu 177 de modificări individuale de presiune posibile, în șase zone.

Bentley Diamond Illumination, la care lumina este emisă prin mici perforații din ornamentele ușii, pentru o iluminare diafană, demonstrează cum tehnologia se combină cu măiestria contemporană pentru a oferi un design modern folosind materiale de lux. Efectul de iluminare este realizat cu ajutorul LED-urilor (12 pe fiecare dintre ușile din față, 22 pe fiecare dintre ușile din spate) care emit lumină prin perforații cu diametrul de 1 mm realizate în panourile ușilor finisate cu piele.

Materialul tipic Diamond Quilting de la Bentley, solicitat de un număr tot mai mare de clienți, a fost reimaginat într-un nou design, frapant și contemporan. Execuția pare simplă, dar obsesia pentru detalii din spatele ei încapsulează tot ceea ce este unic la interioarele Bentley.

Cu o dimensiune suplimentară de wellness la bord, noul model de un confort somptuos se va situa în vârful gamei sale și va oferi o paletă largă de capabilități și configurații, dincolo de orice opțiuni oferite anterior.