Terapii de remodelare propuse de THAIco Spa pentru o vară perfectă

Scris de Luxury
Publicat la data de: 09-03-2017

în: Beauty News

Începutul primăverii și primele raze de soare ne fac întotdeauna să ne gândim că vara nu este foarte departe și că trebuie să începem rapid demersurile pentru a avea o siluetă perfectă și o piele fără cusur până la prima ieșire pe plajă. Așa că n-am stat prea mult pe gânduri și am făcut pentru voi o listă scurtă de terapii unice de remodelare corporală. La THAIco SPA, centrul de wellness deschis de curând în centrul capitalei, terapeutele de origine asiatică, venite din cele mai cunoscute spa-uri din Orient, împărtășesc româncelor secretele de frumusețe ale femeilor din țările lor.

Tratament anticelulitic cu argilă termală.

Apele termale din Ischia sunt recunoscute încă din Antichitate pentru efectele miraculoase asupra sănătății și frumuseții. Sinergia dintre apa termală, argilă si ingredientele active precum: fucus, extract de algă brună, extract de castan, extract de lămâie și uleiuri esențiale de portocal și ienupăr vor avea un efect spectaculos împotriva celulitei. Rezultatele împachetării realizate de trapeutele de la THAIco SPA sunt amplificate de masajul anticelulitic cu crema termoactivă pe bază de apă termală și extract de castan sălbatic, iederă și rusco. Datorită efectului termic produs asupra pielii, în timpul procedurii sunt eliminate lichidele în exces din țesuturi, iar epiderma primește mineralele necesare, acționându-se astfel  asupra nodulilor macro și micro celulitici.

Terapie prin ventuze cu ghimbir

Terapia cu ventuze este o formă de medicină alternativă din China, ce contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui și a stării generale de sănătate. În timpul terapiei, pe suprafața corpului vor fi aplicate pahare din sticlă în interiorul cărora se aplică o flacără și se creează vid. Radăcina de ghimbir utilizată în timpul terapiei îmbunătățește circulația sângelui și tonifică pielea. După aplicarea ventuzelor vei beneficia de masaj anticelulitic cu ulei de ghimbir.

Îngrijire cu THALGO pentru slăbit

Acest tratament inovator luptă împotriva celulitei și remodelează corpul, generând rezultate uimitoare. Tratamentul include o împachetare corporală cu oxigen activ pentru detoxifierea pielii și eliminarea grăsimilor depuse, urmat de aplicarea unui concentrat corector pentru fermitate care remodelează zonele predispuse la celulită și intervine în zonele care necesită un plus de fermitate. La final, vei beneficia de masajul Perfect Sculpt, pentru rezultate de durată împotriva celulitei și pentru tonifierea pielii. 

THAIco SPA este situat pe Intrarea Sevastopol, nr.1. Pentru detalii și programări, poți accesa www.thaispa.ro, poți scrie la booking@thaispa.ro sau poți suna la 0725 416 586.