My Baggage – Aer din Marea Britanie direct în sticlă

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-03-2021

în: News
My Baggage

O companie britanică de livrări, denumită My Baggage, a lansat pe piață sticle care conțin aer proaspăt englezesc direct de la sursă.

Acestea ar putea fi un cadou atrăgător pentru britanicii nostalgici care locuiesc peste hotare și care au ratat anul acesta festivitățile stradale și luminile strălucitoare ale metropolei londoneze.

În afară de sticlele cu „aer proaspăt” din Anglia, Irlanda, Scoția și Țara Galilor, sunt disponibile, de asemenea, recipiente cu aer captat în metroul londonez, dar și cu aer din interiorul unui magazin aglomerat de fish & chips din Norfolk.

Compania care livrează sticlele a explicat că „fiecare flacon de 500 de mililitri cu aer este prevăzut cu dop de plută, astfel încât posesorii să poată să-l deschidă pentru o clipă, să ia o gură de aer și să îl închidă repede la loc, permițând astfel mai multe săptămâni sau chiar luni de utilizare”.

Aerul britanic proaspăt îmbuteliat poate fi cumpărat online de pe mybaggage.com, la prețul de 33 de dolari sticla. Compania poate îmbutelia aer și din alte locații britanice, în funcție de cererile clienților.