Hästens marchează cea de-a 170-a aniversare cu o saltea de 36.000 de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 25-03-2022

în: News

Hästens

Banii nu pot cumpăra totul, dar pot oferi un somn minunat. Marca suedeză de saltele de lux, Hästens, sărbătorește cea de-a 170-a aniversare și cu această ocazie oferă un somn excelent! După ce a oferit lumii visătorilor cadoul somnului timp de peste un secol, marca de saltele premium marchează ocazia specială cu patul dreamer. Cea mai recentă ofertă combină cele mai bune materiale naturale și șase generații de măiestrie cu creativitatea designerului de renume mondial Ferris Rafauli.

Capodopera Hästens este completată de o tăblie luxoasă din catifea. Amplasarea acestui pat în orice încăpere evidențiază rafinamentul și detaliile fabricate cu o precizie maximă a maeștrilor artizani.

Rafauli este, de asemenea, cunoscut pentru crearea superbului model „Grand Vividus”, care se mândrește cu cusăturile manuale și cu materiale de înaltă calitate, inclusiv pielea lăcuită, pielea de căprioară și metal. Prima persoană care s-a întins pe acest pat uimitor a fost nimeni altul decât cântărețul Drake, care a cheltuit 400.000 de dolari pentru a dormi ca un bebeluș.

Hästens

Patul dreamer a fost meticulos lucrat manual, necesitând mai mult de 300 de ore în atelierul lui Moș Crăciun din Köping, Suedia. Salteaua vine în nuanțe precum albastru, negru, Natural Shale și Phantom Charcoal. Patul dreamer este complet personalizabil și vine în dimensiuni standard și personalizate pentru 36.000 de dolari.

 

Energy Expo 10-13 octombrie