Pharrell Williams se asociază cu Tyler, the Creator pentru o colecție capsulă Louis Vuitton

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 26-02-2024

în: Fashion

Pharrell Williams

Pharrell Williams și Tyler, the Creator și-au unit forțele pentru a crea o colecție capsulă destinată bărbaților pentru casa de modă franceză. Williams, care a fost numit director de creație pentru bărbați la LV în luna februarie a anului trecut, a creat o comunitate de LVERS (a se citi: artiști și creativi) pentru a-l ajuta să păstreze modelele inovatoare și interesante. Tyler a fost un recrut ideal. Cei doi rapperi lucrează împreună de ani de zile și amândoi au înclinații pentru vestimentația avangardistă. (Tyler a mai colaborat anterior cu LV, compunând coloana sonoră pentru show-ul său de toamnă-iarnă pentru bărbați din 2022).

Colecția de primăvară de sine stătătoare combină savoir-faire-ul caracteristic LV cu stilul preppy al lui Tyler și cu preferințele deosebit de idiosincratice ale lui Pharrell Williams. „Există atât de multe elemente specifice lui Tyler încorporate în aceste piese și a fost o sursă de inspirație să colaborez cu el pentru această colecție de primăvară”, a declarat Pharrell într-un comunicat.

Pharrell Williams

Piatra de temelie a capsulei este noua Monogramă Craggy, cunoscută ca fiind o adaptare desenată manual de către Tyler a celebrei monograme a casei din 1896. „Obiectivul meu principal a fost să creez produse pe care le-aș purta tot timpul.”, a explicat Tyler.

Reflectând asupra garderobei marilor artiști hip-hop, colecția cuprinde tricotaje, jachete, cămăși în stil dandy și chinos clasici. Include, de asemenea, piese inspirate de ținutele pentru golf și un geamantan Courrier Lozine 110 cu monograma Craggy. Cu un preț de aproximativ 68.000 de euro, geamantanul este cea mai scumpă piesă din colecție.

Pharrell Williams

Alte elemente cheie ale acestei colecții ar fi: mocasini, pantofi de sport, pălărie și un lanț metalic gros. De asemenea, sunt disponibile și un bol de cereale și accesorii pentru animale de companie. Preferata personală a lui Tyler este însă tabla de șah portabilă. „Tabla de șah este unul dintre cele mai grozave lucruri pe care le-am făcut și este cu siguranță elementul meu preferat din colecție”, conchide el.

Colecția capsulă va fi lansată la nivel global pe 21 martie.