H. Moser & Cie. Heritage Dual Time

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 30-01-2022

în: Watches

Acest brand este de câțiva ani senzația absolută a industriei de profil elvețiene, deci și mondiale. De la nebunia ceasului creat din brânză elvețiană Swiss Mad Alp, la Swiss Alp Watch care ironiza cel mai popular smartwatch, la un calendar perpetuu care nu arată deloc a ceea ce este și până la designul „fumee” și recognoscibil oriunde, H. Moser & Cie. pare să cucerească mereu noi teritorii, cum este și cazul modelului Dual Time.

H. Moser & Cie. Heritage Dual Time

Acesta îi ia locul exemplarului H. Moser & Cie. Endeavour Dual Time, în colecția producătorului elvețian nonconformist. Este adevărat, la o privire mai atentă, noul Heritage Dual Time este și mai î acord cu brandul Moser. În primul rând, estetica atât de curată a ceasurilor Moser este păstrată și ridicată la rang de artă. În al doilea rând, indicatorul pentru GMT este mult mai discret decât precedentul, din culoare roșie. În al treilea rând, culoarea vișinie a cadranului și efectul de raze este absolut sublim. Ne-am opri aici, dar numeralele arabe, tridimensionale, realizate din Globolight sunt perfect vizibile noaptea, acesta fiind un material pe bază de ceramică, extrem de versatil ca formă și culoare, care conține Super-LumiNova.

H. Moser & Cie. Heritage Dual Time

Logoul discret pare o semnătură secretă, numai pentru cunoscători, care vor fi încântați de toate aceste înzestrări moderne acordate unui ceas din colecția Heritage, care omagiază, de fapt, ceasurile de buzunar. Cu o carcasă realizată din oțel, cu diametrul de 42 și grosimea de 11,6 milimetri, ceasul este dotat cu geam din cristal safir pe ambele părți, are un mecanism realizat in house HMC 809, cu întoarcere automată și o rezervă de funcționare de 3 zile. Prețul recomandat: 19 000 Euro.