Glüxkind lansează primul cărucior echipat cu inteligență artificială

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-01-2023

în: News

cărucior

Compania canadiană Glüxkind va răsfăța părinții, nu bebelușii! Căruciorul Ella este un cărucior echipat cu inteligență artificială care se împinge și leagănă singur. Acesta arată ca un cărucior obișnuit, dar este plin de superputeri care oferă răgaz noilor părinți.

Scaunul reversibil al căruciorului de tip Tesla alimentat cu baterii este echipat cu asistență la împingere și frânare. Este obișnuit ca bebelușii să doarmă mai bine cu zgomotul alb, iar cei mici îl vor avea 24 de ore pe 24, 7 zile pe zi, deoarece Ella prezintă redarea încorporată a zgomotului alb și un mod rock-my-baby.

cărucior

În timp ce melodiile pot fi gestionate chiar și cu smartphone-uri, punctul culminant al produsului constă în capacitățile sale de auto-conducere. „Inovațiile [produsului] le oferă părinților o experiență aproape asemănătoare unei bone”, a explicat Glüxkind Technologies. Funcția este și mai utilă atunci când copilul este în brațe, iar îngrijitorul trebuie să țină copilul într-o mână în timp ce conduce căruciorul gol cu ​​cealaltă. Căruciorul de 13,6 kg are un sistem de frânare pe mai multe niveluri care va opri în mod inteligent căruciorul nesupravegheat.

cărucior

„Cu Ella, ne propunem să facem creșterea copiilor mai ușoară, începând cu echipamentul cheie, căruciorul pentru copii. Vrem să-i încurajăm pe părinți să-și creeze propriile căi în călătoria lor parentală”, a declarat co-fondatorul Kevin Huang.

Glüxkind Technologies a prezentat Ella, căruciorul inteligent bazat pe inteligență artificială, la târgul de tehnologie CES 2023 din Las Vegas.Livrările căruciorului AI vor începe în aprilie 2023 și va avea un preț de 3.300 de dolari!