Dior va lansa primul restaurant Monsieur Dior din Japonia

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-01-2024

în: News & Features

Dior

Dior nu se lasă mai prejos după lansarea cu succes a Café Dior by Sophie Pic la Aeroportul Internațional Kansai. Astfel, casa de modă franceză emblematică, un renumit bucătar cu zece stele Michelin și Japonia s-au unit pentru a crea primul restaurant Monsieur Dior. De fapt, Dior lucrează deja la elevarea experienței culinare în Japonia, odată cu inaugurarea primului său restaurant din Țara Soarelui-Răsare care va avea loc în 2025, ce va fi condus de Anne-Sophie Pic, cel mai titrat bucătar-șef din lume cu stele Michelin, conform LVMH.

Amplasat în inima orașului Osaka, acest nou restaurant va oferi o experiență culinară rafinată, asemănătoare cu cea de la Aeroportul Internațional Kansai în ceea ce privește îmbinarea haute couture cu arta gastronomică. Monsieur Dior este pregătit să devină o destinație de neratat, unde esența excelenței franceze și eleganța de neegalat a lui Dior se regăsesc într-un oraș japonez.

Dior

La Café Dior, bucătarul-șef Sophie Pic a încorporat cu măiestrie codurile caracteristice ale Casei, de la cannage și Toile de Jouy până la motivele houndstooth, leopard și trandafirul compas, transformând totul într-o desfătare consumabilă. Meniul a inclus, de asemenea, prăjituri pentru călătorii și batoane de ciocolată ornamentate cu schițe de siluete haute couture. Pentru toți cei care iubesc moda atât de mult încât ar putea să o mănânce, restaurantul Monsieur Dior este locul potrivit.

În ceea ce o privește pe Anne-Sophie Pic, deținerea a zece stele Michelin în restaurantele sale nu este o performanță mică, mai ales pentru cineva care a refuzat viața de bucătar până la vârsta de 23 de ani. Anne-Sophie a intrat în bucătărie fără nicio pregătire formală la restaurantul familiei sale, Maison Pic din Valence. Magia bucătarului autodidact se desfășoară la La Dame de Pic din Londra, unde abordarea imaginativă a ingredientelor de către Anne-Sophie îi încântă pe clienți. Aici, ea își împărtășește pasiunea și creativitatea, stabilind în același timp o identitate culinară unică pe scena culinară londoneză.