Daniel Antor: „Luxul înseamnă o experiență premium fără cusur”

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 15-01-2024

în: Lifestyle

Daniel Antor

Daniel Antor, CEO-ul Stejarii Country Club, conduce cu succes cea mai exclusivistă destinație din București. Anul acesta, clubul de lux își sărbătorește cea de-a zecea aniversare, marcând un deceniu de inspirație, stare de bine, socializare și relaxare. Cu petreceri speciale, lansări de noi arii și servicii și schimbări de design în ariile de socializare, Stejarii Country Club se pregătește pentru acest moment memorabil. Despre parcursul ultimului deceniu, schimbări și perspectivele pentru următorii zece ani am povestit chiar cu Daniel Antor.

Cum percepeți realitatea acum, la zece ani de la visul conturat la lansarea Stejarii Country Club?

La zece ani de la lansare, suntem mândri să vedem cum Stejarii Country Club a devenit un reper al luxului și al exclusivității în București. Comunitatea înfloritoare și facilitățile de top demonstrează că visul nostru a devenit o realitate impresionantă. Pe parcursul acestui deceniu, am obținut recunoaștere internațională, iar vedetele și sportivii care ne-au vizitat s-au declarat uimiți de tot ceea ce oferim. Premiile internaționale de arhitectură, design și experiențe sportive luxury au consolidat poziția noastră în industrie.

Ce a adus nou Stejarii Country Club pe piața din România?

Stejarii Country Club a introdus o paradigmă nouă în industria cluburilor de top din România, combinând facilități sportive, de wellness și relaxare pentru a oferi membrilor o experiență complexă de lux și rafinament. 

Daniel Antor

Puteți spune că acesta este un proiect unic? De ce?

Cu siguranță putem afirma că Stejarii Country Club este unic datorită abordării noastre holistice de a combina facilități de top, servicii premium personalizate și un sentiment de comunitate distinct, creând astfel un loc de destinație care depășește așteptările celor care ne trec pragul. În plus, conceptul nostru care include atât spații indoor, cât și spații outdoor, poziționarea în inima unei zone verzi și liniștite, precum Pădurea Băneasa, fac din Stejarii Country Club un proiect unic.

Care au fost cele mai mari provocări și realizări în decursul celor zece ani?

Una dintre cele mai mari provocări a fost de a aduce permanent experiențe noi, de a lărgi sau modifica arii, de a surprinde și de a inova, astfel încât experiența Stejarii să fie surprinzătoare, incitantă, iar gradul de favorabilitate al comunității noastre să fie la un nivel ridicat. O altă provocare pe care am întâmpinat-o a fost menținerea standardelor ridicate de lux și excelență într-un mediu în continuă schimbare.

Printre cele mai mari realizări se numără creșterea și fidelizarea comunității noastre, precum și dezvoltarea continuă a facilităților și serviciilor oferite. Suntem mândri că Stejarii Country Club este un loc care oferă membrilor săi provocări și plăceri noi, de fiecare dată.

Daniel Antor

Ce factori contribuie la succesul Stejarii Country Club?

Succesul nostru derivă dintr-o combinație de servicii personalizate, facilități de top și din angajamentul nostru constant de a depăși așteptările membrilor noștri. Punem un accent deosebit pe inovație și adaptare la schimbările cerințelor pieței. Investim în mod constant în echipamente noi și performante de la producători de top și ne bazăm pe traineri foarte bine pregătiți, care oferă cele mai bune servicii și recomandări clienților noștri.

În vederea menținerii standardelor ridicate de pregătire a antrenorilor, am lansat Academia Stejarii, unde aducem master traineri de nivel internațional care furnizează informații în domenii noi, precum neuroștiința aplicată în sport.

Organizăm, de asemenea, evenimente sportive de amploare, întâlniri sociale, concerte și o varietate bogată de activități pentru întreaga familie, indiferent de vârstă, menite să păstreze interesul membrilor și să ofere oportunități de networking.

Pentru a da posibilitatea membrilor clubului de a avea la îndemână echipamente sportive de top, am încheiat un parteneriat cu ASICS, care a adus produse de cea mai bună calitate în zona de shop. ASICS crede în beneficiile pozitive pe care mișcarea le are asupra minții și corpului (Anima Sana In Corpore Sano), ceea ce se potrivește perfect cu viziunea pe termen lung a Stejarii Country Club.

În plus față de toate acestea, în acest an de aniversare a celor zece ani de la inaugurare, ne-am propus să schimbăm integral designul zonelor interioare, aducând un aer modern spațiilor prin intermediul unui design distinct și mobilier de lux. BL Studio Associates a transpus viziunea noastră în realitate, amenajând lobby-uri, zona VIP și cele două terase exterioare și de tenis. Experiența rezultată îmbină în mod armonios eleganța și funcționalitatea. Prin utilizarea produselor de mobilier consacrate din colecția Heritage a brandului Molteni&C în zonele VIP, Andreu World pentru zonele de socializare de la etajul 1 și Gandia Blasco pentru terasa exterioară, am reușit să creăm o poveste care depășește limitele funcționale și estetice.

Cât de importantă a fost echipa în performanțele obținute de Stejarii Country Club în ultimul deceniu?

Echipa noastră este esențială pentru succesul nostru; putem spune că este cea mai importantă. Profesionalismul, devotamentul și abilitățile fiecărui angajat au contribuit la crearea unei experiențe impecabile pentru membrii noștri, menținând astfel reputația noastră de club de lux de primă clasă. Apreciem la fiecare membru al echipei noastre interesul pe care îl are pentru a se dezvolta, a aduce noutăți, a se adapta nevoilor comunității.

Daniel Antor

Care sunt cerințele membrilor în ceea ce privește serviciile din cadrul clubului? S-au schimbat preferințele acestora în ultimii ani?

Membrii noștri caută în continuare servicii personalizate, facilități de top și o gamă diversificată de activități recreative. În ultimii ani, am observat o creștere a cererii pentru programe de wellness și activități de fitness, iar noi am adaptat serviciile noastre pentru a răspunde acestor cerințe: s-au lărgit ariile sportive, s-au modernizat ariile de relaxare.

În plus, acomodăm cererea lor de a petrece cât mai mult timp în natură, în aer curat și de aceea organizăm clase de grup sau individuale în spațiile verzi din apropierea pădurii.

Sunt fitnessul și sănătatea generală priorități mai mari pentru membrii dumneavoastră?

Observăm o creștere semnificativă a interesului membrilor noștri pentru activitatea sportivă în general, ca parte integrantă a unui stil de viață sănătos. În consecință, am extins facilitățile noastre de fitness și am introdus programe și servicii specializate pentru a răspunde acestei cereri în creștere. Conștienți de beneficiile sportului practicat cu regularitate în prevenirea multor afecțiuni, clubul nostru vine în întâmpinarea nevoilor membrilor, prin lansarea de programe sportive complexe. Acestea sunt concepute într-un mix adaptat fiecărei grupe de vârstă, oferind suportul necesar fiecărui individ.

În ultimii ani, am observat o creștere semnificativă a timpului petrecut de membrii noștri în club. Aceștia se bucură cu adevărat de facilitățile și serviciile oferite, precum și de oportunitatea de a socializa cu ceilalți membri.

În ultimul deceniu ați extins mixul de facilități sportive?

De la deschidere și până în prezent, am extins atât ariile sportive, cât și serviciile. Am organizat noi studiouri sportive la etaj, dedicate group fitness, karate și kickboxing, am lărgit aria de fitness dotată cu echipamente moderne Technogym, am construit un teren multifuncțional în exterior, unde se pot practica o varietate de sporturi, precum volei, baschet, minifotbal, tenis cu piciorul. De asemenea, am dezvoltat gama de sporturi pentru copii: gimnastică, dans contemporan, balet, dans modern. Totodată, urmează să finalizăm, la începutul anului viitor, pista de alergare din proximitate.

În ceea ce îi privește pe cei mai mici membri, am extins facilitățile oferite prin lansarea ariei de petreceri pentru copii, unde organizăm evenimente private cu tematici, foarte solicitată de la prima zi de la lansare.

Daniel Antor

Ce evenimente speciale sau inițiative sociale organizați pentru membrii clubului dumneavoastră?

Suntem mândri să organizăm evenimente exclusiviste, cum ar fi seri tematice culinare, turnee de tenis, zile dedicate sănătății în care activăm toate ariile sportive, concerte, precum și sesiuni private pe diferite tematici, evenimente de networking, petreceri menite să încurajeze interacțiunea și integrarea membrilor noștri. În plus, susținem sportul în rândul copiilor, pentru a le oferi oportunitatea la o viață sănătoasă, împlinită, prin susținerea activității Asociației „Club Sportiv Stejarii Country Club”, pentru a ne aduce contribuția la comunitatea noastră.

Care credeți că sunt cele mai importante atribute pe care trebuie să le aibă un manager general?

Cred că un manager general trebuie să fie capabil să ofere viziune și să conducă echipa cu încredere, să aibă abilități puternice de comunicare și să fie deschis la inovație și adaptare la schimbările de pe piață. De asemenea, consider că printre calitățile manageriale se numără și orientarea către rezultate, care nu se măsoară doar din punct de vedere financiar, ci și în gradul de satisfacție a clientului, precum și în gradul de mulțumire a echipei care contribuie la obținerea rezultatelor, astfel încât să existe rezultate nu doar imediate, ci și pe termen mediu și lung.

Cum ați defini conceptul de lux?

Pentru noi, luxul înseamnă o experiență premium fără cusur, care depășește așteptările prin facilități de top, servicii premium personalizate, atenție la detalii și un sentiment de rafinament, exclusivitate și stare de bine care definește fiecare aspect al experienței noastre.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze cei care își doresc să devină membri ai Stejarii Country Club?

Pentru a deveni membru la Stejarii Country Club, persoanele interesate pot trimite o cerere de intenție pentru a deveni membru, urmată de o întâlnire personalizată pentru a discuta nevoile și preferințele lor. Abia în acest moment vor fi înrolate pe lista de așteptare, urmând a fi admise în funcție de fluxul in/out din perioada respectivă.

În urmă cu un an, Stejarii Country Club a atins capacitatea maximă de membri, pe care o menținem constantă. Prin urmare, atunci când o familie își închide abonamentele, se eliberează un anumit număr de locuri, pe care vor fi activați primii clienți din lista de așteptare. Recomandarea unui membru existent este foarte valoroasă.

Daniel Antor

Care sunt planurile pentru următorii zece ani?

Urmărim să creștem gradul stării de bine a membrilor noștri și în acest scop continuăm să inovăm, să aducem noi servicii, să îmbunătățim calitatea, să organizăm evenimente memorabile. De asemenea, ne propunem să ne consolidăm poziția ca destinație de lux de primă clasă în București și să rămânem la standardele noastre ridicate de excelență și exclusivitate.

www.stejariicountryclub.ro

Interviu realizat de: Andrada Arsenie