Celebrează Valentine’s Day în casa Julietei!

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 28-01-2020

în: News & Features

romeo and juliet

Ziua internațională a iubirii este aproape și merită sărbătorită într-un stil aparte, în casa Julietei. Așadar, pe 14 februarie, un cuplu norocos ar putea să se cazeze în locul în care Romeo și Julieta și-au făcut prima declarație de dragoste.

Astfel, pentru această zi specială, platforma online Airbnb deschide porțile către “Casa di Giulietta” ce datează din secolul al XIII-lea, în care cuplul câștigător își va petrece ziua chiar în dormitorul cu tematică medievală. În luxoasa casă a fost filmată celebra adaptare a poveștii, în 1968, regizată de Franco Zeffirelli.

romeo juliet

Pachetul include un majordom, o cină romantică cu preparate delicioase gătite de bucătarul italian Giancarlo Perbellini, distins cu două stele Michelin, dar și un tur privat al proprietății medieval și un tur al Veronei în stilul shakespearian.

Așadar, pentru a profita de această ocazie unică, solicitanții vor trebui să-i scrie o scrisoare “Julietei” și să-i explice de ce sunt potriviți pentru sejur. Înscrierile trebuie trimise până pe 2 februarie, pe site-ul oficial al Airbnb.

Comentând oferta, Giacomo Trovato, directorul general Airbnb pentru Italia, a declarat că “acest sejur va oferi șansa unică unui cuplu de a-și celebra dragostea, în probabil cel mai romantic loc din istoria literaturii”.