KIDS OF IL PASSO – HOUSE OF HAPPINESS

Scris de Luxury
Publicat la data de: 14-12-2021

în: Fashion

IL PASSO

IL PASSO introduce noua colecție de toamnă-iarnă 2021 printr-un mesaj simplu, profund, dar ludic, care comprimă esența timpurilor recente: 2GETHER. Împreună putem descoperi noi valențe ale libertății de expresie, noi resurse, noi forme de imaginație. Împreună putem construi o lume mai bună, unde valorile și ideile pot constitui bazele unui nou început.

IL PASSO IL PASSO

Pentru a completa acest mesaj, IL PASSO lansează colecția pentru copii KIDS OF IL PASSO prin proiectul special HOUSE OF HAPPINESS. În acest proiect sunt promovate mărcile premium pe care brandul le comercializează: Karl Lagerfeld, Hugo Boss, DKNY și UGG, dar mai ales colecția realizată sub nume propriu.

Produsele propuse pentru colecția de iarnă KIDS OF IL PASSO sunt realizate din materiale cu caracteristici tehnice speciale. Pielea naturală tip cojoc utilizată la exterior a fost tratată HIGH IQ PROTECT pentru protecție împotriva apei și a petelor, dar și pentru creșterea rezistenței în timp. Căptușeala de la interior a fost realizată folosind sistemul Top 2099 compus din trei materiale tehnice, care ajută la absorbția umidității, în timp ce folia reflectorizantă a fost utilizată pentru menținerea căldurii corpului, iar materialul tip mesh SPECIAL TEX pentru preluarea umidității, astfel încât toate aceste materiale permit piciorului să respire în căldură și confort. Materialelor speciale li se adaugă talpa extralight, care este foarte ușoară și impermeabilă. Împreună creează astfel produsul ideal pentru anotimpul rece.

Imaginile din campania HOUSE OF HAPPINESS sunt un omagiu adus copilăriei, libertății și purității, dar și un manifest pentru o nouă abordare asupra culturii consumului. Fuziunea dintre modern și funcțional a transformat direcția propusă de IL PASSO pentru KIDS OF IL PASSO într-o colecție inteligentă, cu forme și linii simple, care îmbină designul minimalist cu tehnologia inovativă astfel încât să poată răspunde nevoilor părinților și siguranței celor mici.

Art direction: Marian Pălie
Fotografii: Andreea Goia
Modele: Anastasia, Liam, Maria și Noah
Special thanks: Monica Munteanu

Galerie Foto