Huawei a lansat noua sa serie de ceasuri, Huawei Watch 4, în România

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-11-2023

în: Watches

Huawei

Huawei a prezentat și lansat în România noile ceasuri Huawei Watch 4 și Watch 4 Pro, serie care se mândrește cu un design futurist premium, combinat cu cea mai avansată suită de funcții de gestionare a sănătății. Cu acest smartwatch, utilizatorii își pot gestiona sănătatea și pot fi proactivi în a avea grijă de ei înșiși.

Huawei Watch 4 Pro dispune de o carcasă din titan de calitate aerospațială care creează o senzație de lux, în timp ce sticla safir care acoperă cadranul ceasului adaugă o notă de eleganță cu durabilitate pentru a rezista la uzura zilnică. Huawei Watch 4 are carcasă neagră din oțel inoxidabil, cu sticlă curbată 3D care aduce o estetică aerodinamică pentru un stil futurist. Fețele de ceas tematice bazate pe Lună și șase planete unice se potrivesc cu tema seriei.

Huawei

Huawei Watch 4 Pro are un ecran flexibil de 1,5 inchi Low-Temperature Polycrystalline Oxide (LTPO) și un afișaj Always-On Display (AOD) eficient din punct de vedere energetic. Varianta Huawei Watch 4 vine cu un ecran flexibil LTPO tot de 1,5 inchi, cu margini subțiri. Ambele ceasuri inteligente au rezistență la scufundare liberă până la 30 de metri, rezistență la apă de 5 atm și sunt certificate IP68. Pe lângă asta, ceasurile oferă utilizatorilor peste 100 de moduri de sport diferite.

Atât Huawei Watch 4 Pro, cât și Huawei Watch 4 vin, de asemenea, cu propriile curele unice. Huawei Watch 4 Pro vine cu două opțiuni: o brățară din titan detașabilă în formă de H și o suprafață lustruită sau o curea din piele maro închis cu un finisaj artizanal pentru un aspect contemporan și rafinat. Huawei Watch 4 este echipat cu o curea neagră cu aspect sportiv, minimalist, ușor de curățat.

Un ECG de calitate medicală și un senzor optic de frecvență cardiacă cu opt canale, cu capacitatea de monitorizare a ritmului cardiac TruSeen 5.0+, sunt standard pe seria Huawei Watch 4, oferind o monitorizare precisă a indicatorilor de sănătate a inimii, cum ar fi aritmia, ritmul cardiac și modelul pulsului. Această tehnologie poate oferi o analiză ECG precisă a diverselor rezultate, avertizând utilizatorii cu privire la riscurile majore legate de inimă, cum ar fi bătăile neregulate ale inimii și rigiditatea arterială.

Simptomele de afectare timpurie a funcției pulmonare nu sunt de obicei detectate, dar seria Huawei Watch 4 abordează această problemă cu noul Respiratory Check. Indicatorii obiectivi, cum sunt frecvența respiratorie, intervalul SpO2 și sunetele de tuse, împreună cu informații despre riscuri, cum ar fi fumatul sau poluarea aerului, evaluează sănătatea plămânilor cu ajutorul unui algoritm brevetat de analiză a spectrului respirator.

Huawei Watch 4 dispune și de monitorizare avansată a somnului cu Huawei TruSleep 3.0. Această tehnologie aduce îmbunătățiri care permit o mai bună precizie în urmărirea somnului. Cu o acuratețe îmbunătățită, înregistrează calitatea somnului, pe lângă capacitatea existentă de a detecta automat durata și structura cuprinzătoare a somnului și a siestei (inclusiv somnul ușor, somnul profund, REM și trezirea) prin analiza mai multor parametri fiziologici pe baza mișcărilor corpului, a ritmului cardiac și a HRV.