Gerald Genta lansează un ceas de 25.000 de dolari

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 23-11-2022

în: Watches

Gerald Genta, marca de ceasuri achiziționată de Bulgari în 2000, revine cu unul dintre cele mai simpatice personaje Disney. Brandul a dezvăluit un nou Arena Bi-Retrograde Mickey Mouse, ideal pentru colecționari, dar și pentru pasionații de fotbal.

Noul model prezintă un cadran realizat din 14 plăci, iar Mickey este prezentat chiar în centrul acestuia, dând cu piciorul într-o minge de fotbal. Astfel reprezentând noua tendință pentru fanii entuziasmați de Cupa Mondială FFIA din Qatar.

În ciuda aspectului său jucăuș, ceasul prezintă o orologie serioasă care se extinde până la cadran. În carcasa de oțel de 41 mm este găzduit un cadran sidef, iar unele zone au fost acoperite cu lac transparent pentru a adăuga o notă de strălucire și volum. De asemenea, noua ediție are o rezistență la apă până la 100 de metri și este posesoarea unei rezerve de putere de 42 de ore.

Această ediție aduce un omagiu tradiției îndelungate de ceasuri atipice Gerald Genta, fiind primul designer care a stabilit un parteneriat cu Disney și care a integrat în ceasurile sale personaje precum Mickey Mouse și Donald Duck.

Versiunea de anul trecut, limitată la 150 de bucăți a avut un preț de 16.500 de euro și s-a vândut imediat. Anul acesta, compania a suplimentat numărul de ceasuri la 200, dar a crescut și prețul acestora. Astfel noul model poate fi achiziționat pentru suma de 24.000 de euro sau aproximativ 25.000 de dolari.

“Este nevoie doar de puțină magie”, cum ar spune Mickey.