Ediție limitată: chitară de inspirație Alfa Romeo

Scris de Luxury
Publicat la data de: 28-11-2014

în: News & Features

The-Alfa-Romeo-Guitar-by-Harrison-Custom-Guitars-2

Denumită simplu „Alfa Romeo”, această chitară super-cool a fost proiectată în Marea Britanie, de către Harrison Custom Guitar Works, pentru a celebra, pe 24 iunie, cei 104 ani de la înființarea mărcii Alfa Romeo. Fondatorul companiei de chitare, Guy Harrison, este un client și un mare fan al mărcii italiene. „Ca și concept, chitara Alfa Romeo caută să reflecte pasiunea, curbele, sportivitatea și designul uneori neconvențional al automobilelor Alfa Romeo, prin forma grilei, utilizarea unor materiale de înaltă calitate și prin corpul zvelt”, a declarat acesta. Fiecare chitară Alfa Romeo va costa puțin peste 5.000 de euro și va fi construită manual, la comandă, urmând a fi finalizată în aproximativ opt luni.

Create într-o ediție limitată la doar 11 bucăți, chitarele încorporează grila Alfa Romeo în formă de scut, un corp din lemn de plop, gât din lemn Korina ranforsat cu fibră de carbon, grif de abanos și inserții de aluminiu și coral, alături de emblema Alfa care servește ca buton de volum.

The-Alfa-Romeo-Guitar-by-Harrison-Custom-Guitars-Details Crafted_for_performance-_Harrison_Custom_Guitar_Works_unveils_ultra-exclusive_Alfa_Romeo-inspired_guitar