Suiran – o nouă destinație de lux inaugurată în Japonia

Scris de Luxury
Publicat la data de: 25-08-2015

în:

 

Daigo-Temple-Kyoto-JapanCe ar putea fi mai interesant și mai ispititor pentru turistul împătimit, decât o destinație ca un muzeu în aer liber și un hotel primitor, cu adevărat de lux, care oferă condiții la cele mai înalte standarde, îmbinând confortul și serviciile impecabile cu tradiția și cultura japoneză… Suiran Hotel, ce face parte din lanțul hotelier Starwood, reprezintă, fără îndoială, cea mai nouă atracție din Kyoto, Japonia.

suiran3

Japonia se numără printre cele mai tentante destinații de vacanță, având o imensă bogăție culturală și o istorie complexă, ce abundă în atracții turistice și temple unice în lume. Kyoto este situat în centrul insulei Honshū și a fost capitală imperială a Japoniei, incluzând nici mai mult, nici mai puțin de 17 situri ce fac parte din patrimoniul UNESCO, alături de peste 1.600 de temple budiste și în jur de 400 de altare șintoiste. Este unul dintre cele mai bine păstrate orașe din lume, o adevărată oază de puritate și spiritualitate. Peisajul, absolut idilic, este completat de râul Hozugawa, ce traversează cartierul vestic, Ukyo-ku.

garden-staircase-kyoto-japan

Lanțul hotelier Starwood este cunoscut datorită „The Luxury Collection”, ce include o serie de hoteluri și resorturi din toată lumea, oferind servicii de top și condiții de lux și reușind, în același timp, să înglobeze caracteristicile specifice zonei în care acestea sunt construite, pentru păstrarea tradițiilor și a spiritului local.

suiran2

Cu o istorie care datează încă din anul 1906, Starwood cuprinde peste 85 de hoteluri din peste 30 de țări din toată lumea, continuând să dezvolte noi programe, evenimente și servicii care să respecte valorile și principiile brandului. Suiran reprezintă, astfel, cel mai nou hotel deschis de prodigiosul grup în acest an, aducând un strop din tradiția japoneză mai aproape de oaspeți.

suiran4

Ideea principală de la care au pornit arhitecții în cazul noului hotel Suiran a vizat folosirea a două structuri aflate în imediata vecinătate, Hasshoken și Enmei-kaku, cu o vechime de peste 100 de ani, care au fost renovate și transformate în cafenea, respectiv restaurant. În ceea ce privește cazarea propriu-zisă, hotelul deține 39 de camere, ce etalează un design cu totul deosebit, o reinterpretare rafinată a clasicelor ryokan, hanurile tradiționale japoneze.

suiran5

Designul este completat de ambianța tainică oferită de tematica inspirată de natură, incluzând motive legate de cultura și tradițiile japoneze. Printre facilitățile hotelului Suiran se numără și un lounge în același stil caracteristic, un centru de fitness și un centru Spa care propune o serie de tratamente și proceduri unice.

suiran1

La capitolul gastronomie, Suiran promite să își încânte oaspeții cu cele mai rafinate preparate gourmet, cu rețete specifice zonei, aromele exotice ale bucătăriei asiatice având darul de a transforma o invitație la cină într-o fascinantă călătorie culinară și o experiență absolut specială.

Astfel, dacă vă tentează o incursiune într-o lume captivantă și seducătoare, puteți opta pentru o vacanță deosebită la hotelul Suiran, un spațiu elegant care păstrează vie cultura japoneză, dar care se remarcă printr-un plus de rafinament și acel aer de opulență caracteristic lanțului hotelier Starwood. Atmosfera este întregită de starea de reverie, tihna și serenitatea pe care le inspiră peisajele superbe din capitala de odinioară a Japoniei.