Gentlemen Only Parisian Break

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-08-2016

în: Beauty News

Gentlemen Only Parisian Break by Givenchy

PLEASE NOTE, MAXIMUM PRINTING SIZE FOR THIS VISUAL IS A3.

Este parfumul dulcii escapade de weekend… Oprește-te, respiră, acordă-ți puțin timp…

Acestea sunt plăcerile de care un gentleman știe să se bucure cu stil. Lăsând la o parte viața agitată, se bucură de o meritată escapadă, dar nu renunță niciodată la cel mai important aspect: eleganța și bunele maniere. Companionul său parfumat în această călătorie este… Gentlemen Only Parisian Break – eleganța relaxată într-o sticlă turcoaz.

Dincolo de agitația cotidiană, gentleman-ul modern simte nevoia libertății, o indiferență fără margini, o formă de evadare – nevoi pe care toți le cunoaștem foarte bine. Gentlemen Only Parisian Break este parfumul acestor escapade încântătoare și fără griji. Devine parfumul unei zile libere.

Spiritul unui gentleman se regăsește acum într-un nou parfum. Totul începe printr-o sclipire de ochi… Radianța naturală a uleiurilor de citrice se combină cu puritatea mentei de Nepal pentru a crea o prospețime citrică. Un zâmbet fermecător învăluie notele de mijloc aromatice, o explozie de salvie. O dependență lemnoasă începe să se formeze. Eleganța nobilă a vetiver-ului capătă un efect ambrat, ce infuzează parfumul în senzualitate.

Sticla împrumută forma elegantă a gamei Gentlemen Only, dar este trasparentă și foarte luminoasă, ca o zi liberă. O ilustrație cu Île Saint-Louis și malurile Senei în tonuri vii de turcoaz înfrumusețează sticla. O sticlă care așteaptă să fie strecurată în geanta de călătorie.

Parfumul este disponibil în ediție limitată, exclusiv în magazinele Douglas.