Campionul mondial Tito Rabat devine ambasador Tissot

Scris de Luxury
Publicat la data de: 28-08-2015

în: Jewels & Watches

Tissot_Ambassador_Tito_Rabat_Bike_Tissot_T_Touch_Expert_Solar_Final

Unul dintre cei mai talentaţi motociclişti Esteve ‘Tito’ Rabat, în prezent campion mondial Moto2, intră în frumoasa familie de ambasadori ai brandului Tissot. Ales datorită spiritului său de învingător, Tito reprezintă în totalitate valorile mărcii Tissot.Cariera lui Tito a început în 2005 în cursele CEV 125cc şi a câştigat un loc pe podium în circuitul Ricardo Tormo din Cheste. În 2006, a participat la Campionatul Mondial 125cc şi şi-a făcut debutul în circuitul moto Catalan Grand Prix. În 2007 şi 2008, a participat la Campionatul Mondial de Motociclete 125cc, unde a urcat pentru prima oară pe podium, ocupând locul al treilea în Grand Prix-ul din China. A trecut la Moto2 în 2011, terminând pe locul 11 în topul Campionatului Mondial Moto2. Anul 2013 i-a purtat noroc, căci a devenit liderul Moto2, după câştigarea a 3 Grand Prix-uri şi 7 locuri pe podium.

În 2014 cariera lui Tito a atins noi culmi: 7 victorii şi 11 pole positions l-au transformat în campionul mondial al curselor Moto2.

“Sunt extrem de încântat să îi urez bun venit lui Tito în familia Tissot. Pasiunea de care dă dovadă şi dorinţa constantă de a-şi depăşi mereu limitele sunt valori care fac parte din spiritul Tissot. Una dintre misiunile noastre în calitate de parteneri ai curselor MotoGP este aceea de a susţine şi de a încuraja tinerele talente”, a declarat François Thiébaud, preşedintele Tissot.

Din frumoasa familie a motocicliştilor Tissot mai fac parte Nicky Hayden, Bradley Smith, Stefan Bradl şi Thomas Lüthi.