Trenul Belmond Royal Scotsman include acum un Spa Dior

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 18-07-2023

în:

Spa Dior

Mândrețea și unul dintre simbolurile Scoției moderne, trenul regal Scotsman al celor de la Belmond nu se dezminte atunci când vine vorba de condițiile de lux de la bord. Comparabil cu celebrul Orient Express, de fapt chiar un competitor serios pe plaiuri scoțiene, Royal Scotsman merită încercat măcar o dată în viață, dacă drumurile vă poartă în patria cimpoaielor și fustelor masculine folclorice. Iar Spa-ul Dior integrat de curând nu face decât să ridice nivelul de lux deja existent, cu o paletă de masaje și tratamente cosmetice exclusiviste. Pentru că, nu-i așa, cine vrea să meargă la vagonul-restaurant simțindu-se încordat? Probabil că și sentimentul de foame este mai domolit atunci când beneficiezi de răsfățul unui Spa Dior.

Spa Dior

Singurul tren cu cușete de lux din Scoția tocmai a devenit și mai relaxant. După ce, luna trecută, Belmond a adăugat două noi Grand Suites la trenul său de lux Royal Scotsman, acum, grupul de ospitalitate a dezvăluit noul Dior Spa, menit să vă ajute să vă găsiți echilibrul în timp ce călătoriți dinspre Scottish Highlands către Grand Western.

Parteneriatul nu este întâmplător: Christian Dior adora Scoția. De fapt, el a susținut prima prezentare de modă a brandului omonim chiar în această țară, în 1955. Noul Spa al trenului, numit Dior Spa Royal Scotsman, este găzduit într-unul dintre vagoanele exclusiviste ale Royal Scotsman, cu două camere de tratament lăcuite. Camera de tratament a fost restilizată cu motivul toile de Jouy în nuanța burgundy, specific Dior. Aceasta include un pat de masaj din pluș, o chiuvetă și o etalare de produse, toate acestea fiind amplasate în dreptul ferestrei ce oferă vedere panoramică la orizontul trecător asemeni vieților noastre.

Spa Dior

Alegeți tratamentul preferat din meniu

Trei tratamente personalizate compun meniul Spa-ului, care a fost creat de experții Dior Beauty. Timp de 30 de minute și până la o oră întreagă, vă puteți răsfăța cu un „D-Travel body massage” profund și lent, care are ca scop eliminarea toxinelor, eliberarea tensiunii și ameliorarea durerii. În același timp, „D-Elements full body massage”, care durează o oră, începe cu pietre semiprețioase fierbinți așezate pe spate, urmate de mișcări ușoare de masaj care imită o briză rece. Body mist-ul Bain Dior și prosoapele „oshibori” fierbinți sunt folosite pentru a încheia tratamentul într-o notă de pace și liniște.

Oferta finală din meniu, așa-numitul tratament D-Highlands, durează tot o oră și are rol de rejuvenare a chipului. Pentru a asigura rezultate strălucitoare, tratamentul utilizează tehnici de masaj facial inspirate de Kobido, alături de linia de produse de skincare Dior Prestige, pentru un aspect sculptat și radiant. Pe măsură ce Royal Scotsman șerpuiește printre munți semeți și văi joase, tratamentul cosmetic D-Highlands ajută la prevenirea uscăciunii tenului, care poate apărea ca urmare a fluctuațiilor climatice în timpul călătoriilor.

Spa Dior

Aventuri ca-n filme în minunata Scoție

Adăugarea noilor Grand Suites a dus la o scădere ușoară a numărului de oaspeți permis la bordul Royal Scotsman (de la 40 la 38). Probabil pe principiul „less is more”, pentru că, în ciuda acestui fapt, decorul stilizat al trenului, precum și cabinele twin, cabina single și cabina dublă în stil edwardian ar trebui să ofere suficient spațiu pasagerilor.

Spa Dior

Două noi itinerare au fost adăugate, de asemenea, la oferta de călătorii, incluzând o „Aventură de supraviețuire în Highland” („Highland Survival Adventure”) de trei nopți, pentru amatorii de adrenalină, și „A Taste of Scotland with Tom Kitchin”, o adevărată incursiune gastronomică de două nopți, practic un voiaj gurmand prin Highlands oferit de faimosul chef cu stele Michelin. Este timpul să vă faceți deja rezervare, întrucât călătoriile încep în luna mai. Mai multe informații găsiți pe www.belmond.com.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie