Dr. Daniel Vîlcioiu a fost ales președinte al Societății Române de Chirurgie a Mâinii

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 25-05-2023

în: News & Features

dr. Daniel Vîlcioiu

La sfârșitul lunii aprilie a avut loc cel de-al 14-lea Congres Național al Societății Române de Chirurgie a Mâinii în cadrul căruia au avut loc și alegerile pentru următorul mandat prezidențial cu durata de 4 ani. Dr. Daniel Vîlcioiu – medic specialist Ortopedie-Traumatologie, supraspecializat în Chirurgia Mâinii – a fost ales drept noul președinte al societății.

Dr. Vîlcioiu are o experiență vastă în Chirurgia Mâinii și este unul dintre puținii medici din România care efectuează artroscopii de pumn și care tratează prin tehnici minim invazive problemele mâinii și ale articulațiilor. Noul președinte al Societății Române de Chirurgie a Mâinii are o viziune ambițioasă pentru specialitate și își dorește ca aceasta să devină o specialitate de sine stătătoare în România.

dr. Daniel Vîlcioiu

„Sunt onorat să fiu ales în funcția de președinte al Societății Române de Chirurgie a Mâinii și sunt hotărât să colaborez cu colegii mei pentru a face din această specialitate una independentă și respectată. Împreună, ne vom asigura că pacienții cu probleme la nivelul mâinii vor primi cele mai bune tratamente posibile, iar chirurgii de mână din România vor fi recunoscuți pe plan internațional pentru experiența lor și pentru calitatea serviciilor medicale oferite”, a declarat dr. Daniel Vîlcioiu.

Noul board al Societății Române de Chirurgie a Mâinii este format din următorii membri: Dr. Daniel Vîlcioiu – Președinte, Prof. Dr. Zorin Crăiniceanu  – Vicepreședinte, Prof. Dr. Alexandru Georgescu – Vicepreședinte, Fzt. Octavian Olariu – Secretar, Dr. Andrei Popa – Cenzor, Fzt. Claudiu Jaba – Trezorier.