adidas Originals celebrează trei modele iconice în cadrul celei mai recente campanii „1000 Back”

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 28-05-2024

în: News & Features

adidas Originals

În contextul platformei sale globale lansate în 2023, „We gave the world an Original, you gave us a thousand back”, adidas Originals aduce în prim-plan o nouă campanie care evidențiază moștenirea sa culturală, omagiind comunitățile care au adoptat modelele Gazelle, Samba și Handball Spezial de-a lungul anilor.

Campania se axează pe aceste trei siluete semnificative din universul sportiv: Gazelle, Samba și Handball Spezial. Inițial concepute pentru diferite discipline sportive, de la alergare și antrenamente, la fotbal și handbal, aceste modele clasice au continuat să influențeze diverse medii, culturi și mișcări sociale.

adidas Originals

Filmul campaniei, regizat de Vincent Haycock, îl prezintă pe Carlisle Aikens, skateboarder profesionist și membru al echipei adidas Skate Team, captând energia atemporală a acestor modele. Filmul, realizat dintr-un singur cadru fluid, îl surprinde pe protagonist într-o plimbare pe stradă, trecând pe lângă scene ce evidențiază oameni, comunități și subculturi care au îmbrățișat adidas de-a lungul timpului.

O serie de imagini completează povestea, omagiind persoanele și personalitățile care poartă astăzi adidas Originals, fiecare aducându-și propria notă stilistică și contribuind la reinventarea modelelor clasice Samba, Handball Spezial și Gazelle. Acestea sunt surprinse în diferite locații și contexte, subliniind versatilitatea acestor sneakers ce pot fi purtați într-o multitudine de moduri.

adidas Originals

În paralel cu filmul și imaginile campaniei, adidas Originals celebrează spiritul său iconic și pe cei care îi dau viață astăzi printr-un hub digital care adună conținut creat de utilizatori. Fanii sunt încurajați să-și posteze ținutele folosind hashtagurile #Samba, #Gazelle și #Spezial pe rețelele sociale.

De la sport, la skateboard, muzică și modă, un clasic rămâne un clasic pentru totdeauna.