The Caves Resort, Jamaica

Scris de Luxury
Publicat la data de: 17-04-2015

în:

Pentru o perspectivă diferită, dar romantică în același timp, vă recomandăm The Caves Resort din exotica Jamaica, visul oricărui iubitor de călătorii. Amplasat pe stânci, în zona West End a încântătoarei stațiuni Negril, resortul oferă cadrul ideal pentru amintiri de neuitat, aproape de plajele sălbatice de la malul Mării Caraibilor.

caves6

Stațiunea Negril este faimoasă pentru peisajele sale exotice, destinația devenind în ultima vreme tot mai cunoscută datorită unor facilități precum snorkeling, scuba diving, jet skiing, înotul alături de delfini sau călăria și drumețiile. Întreaga proprietate pare un castel tropical ce se înalță deasupra orașului vibrant.

Resortul The Caves se întinde pe o suprafață de peste 8.000 de metri pătrați, iar zona este construită precum un labirint artistic, o combinație între magia peisajului natural și misticismul oceanului sălbatic. Pereții de stâncă alcătuiesc un adevărat muzeu al vietăților marine fosilizate, iar stâncile propriu-zise au forma unui fagure, ridicându-se din adâncuri, fenomen datorat activității vulcanice.

caves5

Douăsprezece Suite exclusiviste construite pe stânci, cu unul sau două dormitoare, precum și o vilă luxoasă cu patru dormitoare oferă o reinterpretare originală a romantismului. Alături de acestea, resortul mai pune la dispoziția oaspeților două spații de servit masa – Main Dining Gazebos, o altă încăpere privată, tot pentru servit masa – Private Cave Dining, dar și un bar – The Blackwell Rum Bar. Atmosfera încărcată de magie este completată de un jacuzzi, saună și o piscină cu apă sărată. O altă atracție locală o reprezintă elegantul Aveda Amenity Spa, cu vedere la ocean, recent inclus în topul celor mai bune cinci Spa-uri din Jamaica de către revista „Ocean”.

The Caves Resort face parte dintr-un lanț exclusivist de vile și hoteluri din Jamaica, denumit Island Outpost. Povestea din spatele acestui grup îl are ca protagonist pe omul de afaceri britanic Chris Blackwell, care consideră că, în cazul proprietăților Island Outpost, „totul se învârte în jurul unui sentiment – emoția descoperirii, fericirea de a fi liber, de a fi autentic. Este vorba de spirit, sensibilitate și suflet”. Chris Blackwell este cel care a creat și casa de discuri Island Records, ce a făcut cunoscute lumii inconfundabilele ritmuri jamaicane. Deși s-a născut la Londra, Blackwell și-a petrecut copilăria în Jamaica; s-a întors apoi în Anglia pentru a-și definitiva studiile, însă după câțiva ani a revenit în Jamaica, unde a pus bazele unei case de producție prin care își dorea să împărtășească lumii nu doar muzica, ci și atmosfera vibrantă a regiunii. Același Chris Blackwell a avut o influență semnificativă în cariera unor artiști precum Bob Marley, Grace Jones sau U2.

Galerie Foto