Rafael Nadal face echipă cu Meliá pentru a deschide un hotel de lux în Spania

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 22-03-2023

în:

Rafael Nadal

Prima proprietate Zel din Mallorca va fi urmată de alte 20 în întreaga lume

De la catamarane de lux la ceasuri Richard Mille de peste 1 milion de dolari, Rafael Nadal este în mod clar un om cu gusturi rafinate. Mai nou, el a decis să-și îndrepte atenția către hoteluri. Tenismenul de renume mondial a făcut echipă cu Meliá pentru a crea un nou brand hotelier numit Zel. Întrucât atât Rafa, cât și Meliá provin din Mallorca, Spania, noile hoteluri vor avea un caracter mediteranean distinct.

„Ca spaniol, mallorquin și călător pasionat, lansarea mărcii noastre hoteliere este un proiect pe care îl am în minte de mult timp”, a spus Nadal într-un comunicat. „Zel este sinonim cu a te simți bine în orice moment, a te bucura de viață și de felul în care este ea trăită în întreaga regiune mediteraneană.”

În acest sens, primul Zel va debuta în Mallorca, în 2023. Obiectivul vizează apoi deschiderea mai multor locații pe coasta Mediteranei, înaintea extinderii în Europa, Orientul Mijlociu, Asia și America. Accentul se va pune pe destinațiile care atrag călători pretențioși și înstăriți, în zonele în care Meliá operează deja. Pentru neavizați, Meliá cârmuiește în prezent mai bine de 350 de hoteluri în 35 de țări, sub diferite mărci. Echipa Zel susține că intenționează să deschidă peste 20 de hoteluri în următorii cinci ani.

O adevărată sărbătoare a stilului de viață mediteranean, Zel va conecta oaspeții cu natura, va pune în valoare bucătăria locală delicioasă și va evidenția arhitectura regiunii. CEO-ul Meliá, Gabriel Escarrer, spune că noua ofertă hotelieră va prezenta, de asemenea, o nouă abordare a stării de bine („wellbeing”). Este evident că, în calitate de jucător de tenis profesionist, Nadal va acorda prioritate sănătății.

Rafael Nadal

Proprietatea din Mallorca va avea în centru o curte, care se extinde armonios către terase, acoperiș și beach club. „Designul informal” abundă în farmec și caracter mediteranean, oferind un aer de familiaritate și intimitate. Desigur, vă puteți aștepta și la vederi panoramice spectaculoase ale împrejurimilor uimitoare.

Oaspeții vor putea lua parte la o varietate de experiențe și terapii wellness, menite să revitalizeze atât trupul, cât și sufletul. Puteți opta pentru antrenamente de grup sau puteți alege să lucrați cu un antrenor personal (poate că-și va face apariția chiar Rafa…). Un alt punct de atracție îl vor constitui așa-numitele „pop-up corners” ale hotelului, care, cu ajutorul partenerilor locali ai Zel, vor oferi obiecte de artizanat, dar și diverse degustări de produse.

„Sunt încrezător că Zel va avea un mare succes, va înregistra o creștere considerabilă și va aduce bucurie tuturor oaspeților noștri, acesta fiind, în cele din urmă, motivul pentru care îl creăm”, a adăugat Nadal. Ei bine, se spune că încrederea este cheia succesului. Ați sta la hotelul lui Rafael Nadal?

Rafael Nadal