Emirates lansează noi facilități de lux pentru avioanele Airbus A380

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-03-2021

în: News

Operatorul aerian Emirates, cu sediul în Dubai, a adus îmbunătățiri scaunelor de Business Class din avioanele Airbus A380 și a venit cu surprize și în zonele de bar și spectaculoasele cabine cu duș din aeronavă.

Scaunele de la clasa Business își păstrează opulența, cu acces direct pe culoar, un pat complet plat și un minibar personal. Au fost adăugate huse din piele de culoarea șampaniei și finisaje din lemn. Clasa Business A380 are acum un aer extrem de rafinat și luxos, o îmbunătățire binevenită față de fosta temă în nuanțe de gri.

Barul de cocktail-uri și lounge-ul recent restilizat din spatele punții superioare arată atrăgător și opulent, cu lambriuri din lemn și accente de bronz. Upgrade-ul se extinde și la cele două suite cu duș de la First Class, care etalează culori mai calde și accesorii moderne.

Decorul fiecărei suite va încânta pasagerii cu frumosul motiv al copacului Ghaf, considerat arborele național al Emiratelor Arabe Unite și care are o semnificație culturală și ecologică profundă. Copacul înlocuiește orizontul Dubaiului regăsit pe perete în vechea variantă de design.

„Emirates A380 reprezintă deja una dintre cele mai căutate experiențe de călătorie, pe care acum am îmbunătățit-o. Fideli promisiunii noastre, «Fly better», continuăm să investim în a oferi clienților noștri cea mai bună experiență posibilă”, a declarat președintele Emirates, Sir Tim Clark.

Compania a lansat deja sistemul de cabine private pentru pasageri pe avioanele Boeing 777, în condițiile în care pune mare preț pe intimitatea și confortul desăvârșit al celor care zboară la First Class.

Operatorul aerian continuă investițiile în îmbunătățirea confortului și siguranței pasagerilor, în ciuda provocărilor generate de pandemie la nivelul întregii industrii aviatice. Traficul aerian a scăzut masiv în urma restricțiilor impuse pentru gestionarea crizei medicale. Analiștii susțin însă că traficul aerian va reuși să revină în următorii ani la nivelul de dinainte de pandemie.