Flip The Rules by Musette X Samsung – colecția celor care sfidează regulile

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 27-02-2023

în: Fashion

Musette lansează Flip The Rules, o colecție-capsulă de genți de piele realizată în colaborare cu Samsung și inspirată de Galaxy Z Flip4, ce aduce laolaltă ingeniozitatea, autenticitatea și creativitatea celor două companii.

Noua colecție-capsulă reușește să îmbine în mod armonios inovația și funcționalitatea cu un design ieșit din tipare. Cele două companii își propun să schimbe perspectiva utilizatorilor asupra modei și a tehnologiei deopotrivă, într-un mod care să răspundă totodată nevoilor lor actuale.

Colecția Flip The Rules ne permite să schimbăm regulile și normele. De la gesturi mărunte precum a renunța la manualul de utilizare atunci când asamblăm un corp de mobilier sau a ignora imaginea atunci când rezolvăm un puzzle, nevoia de a sfida regulile se regăsește în fiecare dintre noi. Iar în tehnologie și modă, două domenii extrem de competitive și în cadrul cărora companiile trebuie să inoveze constant pentru a ține pasul, depășirea normelor este esențială.

Asemeni Galaxy Z Flip4, conceptul colecției a urmărit să sfideze normele a ceea ce utilizatorii obișnuiau să considere „firesc” în materie de utilizare și să îi încurajeze să adopte o nouă perspectivă – atât atunci când vine vorba de smartphone-uri, cât și de accesorii. Astfel a luat naștere o serie de mini-genți gândite special pentru Galaxy Z Flip4 și Galaxy Buds2 Pro.

Colecția de genți realizată de Musette în colaborare cu Samsung este inspirată de designul unic al lui Galaxy Z Flip4 și se adresează celor care se exprimă prin piesele pe care le poartă, care sunt constant în căutare de noi moduri de a-și arăta personalitatea și își doresc în garderobă o piesă statement, un accesoriu perfect care să le întregească ținuta. Prin colecția Samsung | Musette, gențile devin mai mult decât un simplu accesoriu, un element decorativ, cât și un must-have pentru utilizatorii de telefoane pliabile.

Factorul de coolness al acestei colecții se regăsește atât în concept, cât și în execuție și prezentare. Gențile sunt de dimensiuni mici, în ton cu trendul microgenților care a luat lumea modei cu asalt în ultimii ani, și vin în cinci variante de culori: negru, alb, bej, mov și piersică. În plus, ele sunt și extrem de practice, putând fi alăturate mai multor tipuri de ținute, atât de zi, cât și de seară. Accesoriile pot fi purtate pe umăr sau chiar în mână.

În plus, au fost create special pentru a fi un obiect funcțional – telefonul poate fi încărcat direct prin geantă, fără a mai fi nevoie să fie scos, lucru care le oferă utilizatorilor un plus de confort.

Materialele din care sunt realizate gențile sunt naturale, moderne și de cea mai înaltă calitate. Pielea folosită este una biodegradabilă și sustenabilă, un aspect prioritar pentru Samsung și Musette, pentru care grija față de mediul înconjurător este extrem de importantă.

Colecția-capsulă Samsung | Musette depășește barierele și setează un nou trend în modă, cel al genților-bijuterie, care sunt nu doar un element de decor, dar și unul extrem de funcțional.

Parteneriatul dintre Samsung și Musette aduce un suflu nou pe piața din România și demonstrează că viitorul este despre activități colaborative, despre diversitate și despre regândirea conceptelor pe care le consideram de neschimbat.

Colecția-capsulă Flip The Rules, împreună cu Galaxy Z Flip4 și Galaxy Buds pot fi achiziționate fizic, din 14 magazine Musette din toată țara sau din cele șase magazine Samsung Experience Store, precum și online, de pe musette.ro sau aplicația Musette.