O nouă editie specială de Porsche Cayenne: Platinum Edition

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 17-01-2022

în: Auto

Porsche Cayenne Platinum Edition, acum și în România

Porsche lansează o nouă ediție Platinum pentru o selecție dintre modelele Cayenne. Această edit specială a SUV-ului se caracterizează prin elemente de design coordonat, exclusiviste, într-un finisaj cu vopsea satinată Platinum, precum și prin echipamente standard suplimentare. Rezultatul este o mașină foarte atractivă. Sunt disponibile edițiile Platinum ale modelelor Cayenne, Cayenne E-Hybrid și Cayenne S, precum și variantele Coupé, bineînțeles. 

Aspectul rafinat și exclusivist al ediției CayennePlatinum este caracterizat de numeroase detalii specifice modelului Platinum satinat. Încrustațiile din lamele prizelor de aer din față, inscripția Porsche integrată în banda de lumini cu LED-uri din spate, denumirea modelului și jantele standard de 21 de inci RS Spyder Design, care sunt rezervate exclusiv ediției Platinum, sunt toate vopsite în această culoare. Țevile de eșapament sport și ornamentele geometrice laterale în negru subliniază și mai mult aspectul sportiv și elegant al seriei speciale. Culorile solide asortate în alb și negru sunt disponibile în finisaje cu vopsea metalizată Jet Black, Carrara White, Mahogany, Moonlight Blue și culoarea specială Crayon.

Porsche Cayenne Platinum Edition, acum și în RomâniaÎn interiorul cu design elegant, centurile de siguranță Crayon și pragurile din aluminiu periat cu sigla „Platinum Edition” adaugă o notă specială,la fel precum pachetul interior din aluminiu texturat și ornamentele argintii.

Editia Cayenne Platinum vine, standard, cu echipare extinsă. AceaPorsche Cayenne Platinum Edition, acum și în Româniasta include faruri cu LED, inclusiv Porsche Dynamic Light System (PDLS), sistemul panoramic de plafon, geamuri care asigură confidențialitatea, sistem de sunet surround Bose, iluminare ambientală, scaune sport din piele cu reglaje pe opt direcții, emblemă Porsche pet tetiere față și spate și ceas analogic pe tabloul de bord. Porsche Exclusive Manufaktur oferă, de asemenea, o gamă largă de opțiuni rafinate pentru interior și exterior – de la modificări selective la modificări ample.

Porsche Cayenne Platinum Edition, acum și în RomâniaEdiția Platinum a Cayenne este disponibilă pentru comandă acum, iar livrările încep în mai 2022. Prețurile cu TVA încep de la 92,453.48 euro pentru Cayenne de 250 kW (340 CP), 106,172.99 euro pentru Cayenne E-Hybrid de 34 cu kW (462 CP) și 109,364.57 euro pentru Cayenne S de 324 kW (440 CP).

Porsche Cayenne Platinum Edition, acum și în RomâniaDatele de consum și emisiile sunt determinate în conformitate cu procedura de măsurare impusă de lege. Deoarece toate maşinile noi oferite de Porsche sunt omologate în conformitate cu WLTP, valorile NEDC sunt derivate din valorile WLTP.Porsche Cayenne Platinum Edition, acum și în România

Informații suplimentare despre consumul oficial de combustibil și emisiile oficiale specifice de CO2 ale autoturismelor noi sunt disponibile în publicația intitulată „

Orientări privind consumul de combustibil, emisiile de CO2 și consumul de energie al autoturismelor noi”, care este disponibilă de la vânzare gratuit și de la DAT.Porsche Cayenne Platinum Edition, acum și în România