„MBEDDED” #4: Nou episod al documentarului video despre debutul în SUA al BMW M4 GT3 şi BMW Junior Team

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 27-01-2022

în: Auto

Documentarul video în timp real MBEDDED al BMW M Motorsport oferă încă o dată perspective exclusive din culisele programului de competiţii pentru sezonul 2022, urmărind îndeaproape protagoniştii principali şi oferind spectatorilor o perspectivă cu totul nouă asupra procesului de luare a deciziilor. Episodul al patrulea arată noul BMW M4 GT3 la primul său test major la Sebring (SUA) în noiembrie 2021. Printre cei în acţiune se numără piloţii americani BMW M Motorsport, care obţineau primele impresii despre maşină – în special Bill Auberlen (SUA). BMW Junior Team şi mentorul lor Jochen Neerpasch joacă, de asemenea, roluri majore în documentar. Videoclipul poate fi vizionat pe canalul de YouTube BMW M Motorsport, la următorullink: https://youtu.be/ZxdIes1kE7s .

"MBEDDED" #4: Nou episod al documentarului video despre debutul în SUA al BMW M4 GT3 şi BMW Junior Team

De la scepticismul iniţial până la mare entuziasm, episodul al patrulea din MBEDDED prezintă caruselul de emoţii trăite de piloţii americani BMW M Motorsport – Bill Auberlen, Robby Foley şi James Clay – la prima lor evoluţie cu maşina la cursa de 24 de ore de la Sebring în 2021. Evaluarea finală a lui Auberlen: „Aceasta este cea mai bună maşină GT pe care am condus-o vreodată”.

"MBEDDED" #4: Nou episod al documentarului video despre debutul în SUA al BMW M4 GT3 şi BMW Junior Team

Echipa BMW Junior a revenit în acţiune la testul de anduranţă din acest weekend, cursa de 24 de ore de la Daytona (SUA). Dan Harper (Marea Britanie), Max Hesse (Germania) şi Neil Verhagen (SUA) nu numai că au pilotat BMW M4 GT3, dar au folosit călătoria în SUA pentru a vizita familia lui Verhagen. Între timp, Jochen Neerpasch, fondatorul şi mentorul echipei BMW Junior, s-a bucurat de o călătorie înapoi în propriul său trecut.