Lamborghini Miami lansează un nou showroom

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 30-01-2022

în: Auto

Automobili Lamborghini și-a dezvăluit noua estetică de design odată cu redeschiderea showroom-ului Lamborghini din Miami. Facilitatea remodelată afirmă angajamentul mărcii și noua direcție de design pentru viitor. Începând cu exteriorul atrăgător, Lamborghini sparge tiparele vitrinei standard și oferă un design pur, modern și de ultimă generație, care este în concordanță cu valorile de bază ale mărcii italiene.

La evenimentul de inaugurare de pe 14780 Biscayne Blvd, North Miami Beach, FL 33181 au participat președintele și directorul executiv al mărcii, Stephan Winkelmann, alături de principalul dealer, Brett David, care au prezentat noul design estetic și gama completă de modele Lamborghini pentru un grup select de vizitatori VIP.

„Florida continuă să fie una dintre cele mai puternice piețe ale Lamborghini”, a spus Winkelmann. „Această nouă identitate corporativă va ajuta la îmbunătățirea experiențelor clienților fideli, în timp ce tranziția companiei la o nouă eră a mașinilor electrificate continuă începând cu 2023”.

Noua experiență de retail a fost construită având în vedere un nivel ridicat de personalizare. Caracterizat prin poligoane, forme ascuțite, suprafețe brute și o difuzie a luminii și a culorii, Lamborghini Miami oferă clienților săi o experiență de vânzare cu amănuntul de 360 ​​de grade, care este reprezentativă pentru estetica modernă și de ultimă oră a mărcii Lamborghini. O zonă Ad Personam oferă mostre de finisaje exterioare și interioare pentru a personaliza fiecare vehicul, permițând clienților să-și îmbrace Lamborghini-ul ales cu o multitudine de combinații de culori și materiale. Opțiunile personalizate includ piei moi, accente din fibră de carbon și culori speciale de vopsea, printre alte materiale prețioase atent selecționate. În timp ce întreaga gamă de modele Lamborghini rămâne pe ecranul proeminent, pereții video oferă clienților o perspectivă asupra lumii Lamborghini. Zona Collezione Automobili Lamborghini are un spațiu dedicat pentru îmbrăcămintea și accesoriile Collezione Automobili Lamborghini, disponibile pentru cumpărare în magazin sau online. Acestea vor fi disponibile și în showroom-ul Lamborghini București, începând cu luna martie.