Dent It – Clinica Dentale Italiana, în București

Scris de Luxury
Publicat la data de: 19-01-2016

în: News & Features

Un zâmbet frumos! – acesta este sloganul ce a pus bazele noului concept de sănătate dentară, Dent It. Beneficiind de o amplasare privilegiată, în centrul capitalei, Dent It este o clinică de stomatologie și estetică facială cu specialiști din Italia, a căror pregătire și viziune internațională vor readuce zâmbetul pacienților prin cele mai moderne soluții de tratament. Acest proiect s-a născut cu ideea de a satisface cerințele unui cabinet stomatologic de calitate, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional, prin servicii personalizate și tehnologii performante.

DSC_0380

Clinica Dent It este situată pe Calea Floreasca, zonă care devine încet-încet centrul economic al orașului și unde un zâmbet frumos reprezintă cartea de vizită ce poate deschide multe uși. Totodată, decorul modern și ușor avangardist al cabinetului le va oferi pacienților încrederea și certitudinea unui tratament de ultimă generație, destinat îmbunătățirii esteticii dentare. Întreaga echipă, alcătuită din profesioniști ai medicinei dentare din Italia și România, va trata cu prioritate orice problemă a pacienților, stabilind o legătură sinceră, orientată spre relaxarea și confortul acestora.

img dentit

„Deschiderea Dent It în București reprezintă un pas important pentru grupul nostru, mai ales după consolidarea făcută în ultimii ani a celor două clinici pe care le deținem în centrul Italiei. Vrem să aducem în București experiența noastră acumulată timp de 20 de ani în tratamente finalizate cu succes în specialități precum implantologie, chirurgie, estetica surâsului și estetică facială. Pentru că România este o piață-cheie pentru noi, am ales cu mare grijă o echipă de doctori profesioniști, realizând o formație unică al cărei scop este să ofere cele mai bune tratamente și să scurteze distanța dintre pacient și doctor, distanță care uneori pare prea mare!”, a declarat Dr. Emanuele Rosati, Managing Partner Dent It Clinica Dentale Italiana.

Pentru orice informații, echipa Dent It vă stă la dispoziție!

Calea Floreasca 112, etaj 1, interfon 02, București

+40/31.434.22.01

office@dentit.ro