Sephora – It’s a woman’s world

Rosalie Kanda Editor-in-chief LUXURY Ținută: Ionela Ghibuși, Elisabeta Istrate PR Manager SEPHORA

Femei. Putere. Influență

Motivația și inspirația. Muza și miza. Oare și în ochii noștri putem fi exact cum suntem văzute de ei?
Ne întoarcem spre vocile unei generații, femeile care prin stil și voință ne dau imboldul de a celebra forța interioară ce se așteaptă descoperită și îmbrățișată pentru a crea din viața noastră o capodoperă, iar alături de Sephora, le invităm la un altfel de portret.

Dacă ne-am întreba ce a învățat o învingătoare din drumul său, când manifestul din avântul sub care societatea înțelege lupta femeii se concentrează asupra laurilor dintr-o independență vecină cu izolarea, am putea întâlni noi viziuni asupra împlinirii:
O învingătoare știe cum, dincolo de a-și celebra succesul personal, ea inspiră și crește deopotrivă prin energia iubirii.
O învingătoare știe că beatitudinea înălțimii poate fi ușor trăită bifând, în drumul său spre fiecare succes, echilibrul dintre ambiție și suflet.
O învingătoare știe că temeritatea unei vizionare se armonizează perfect cu înțelepciunea de a te dărui unei clipe, în timp ce până și rațiunea confirmă autenticitatea unui sentiment.
O învingătoare știe și înțelege că iubirea poate fi imboldul spre autodepășire și niciodată vreo competiție care să-i împiedice evoluția. Iar dincolo de opera lui Marie Curie în științe există moștenirea eternă a inspirației, suportului și dăruirii unei iubiri de poveste.
O învingătoare știe că propria vocație poate fi desăvârșită spre o capodoperă într-un duet dat de iubire. Amfiteatrele din Sorbona au aflat-o și ele avându-i pe Simone de Beauvoir și Jean-Paul Sartre; totodată, muzica rareori atinge veridicitatea cu care au înnobilat-o cei 35 de ani de iubire dintre Johnny Cash și June Carter.
O învingătoare știe că în echipa clădită printr-o iubire strălucirea individuală nu capătă intensitatea de care e demnă, dacă nu dăruiește și primește la rândul ei suportul pentru a se înălța. Fiindcă împărații sunt înainte de toate oameni, pentru a nu pierde exercițiul vocabularului și a rămâne la erudiția dictată de datoriile rangului, Napoleon al III-lea și Eugénie vorbeau în intimitatea palatului în cinci limbi străine doar pentru a nu le uita.
O învingătoare știe că istoria se scrie și prin completarea viziunii unei iubiri. În domnia progresistă a familiei, Regina Soraya – prima suverană ce va renunța la văl, promovându-l strict ca alegere personală – va introduce învățământul pentru femei și chiar burse, după ce soțul său, Amanullah, a invitat-o să conducă Afganistanul alături de el.
Și acum, după ce oferă atât sieși, cât și iubirii sale imboldul reușitei, cum inspiră o învingătoare înțelegerea frumuseții?
O învingătoare știe că nu există frumusețe care să-i atingă chipul precum împlinirea unei iubiri și tocmai expresivitatea fericirii stă ca referință pentru complexitatea selecției Sephora.
O învingătoare știe că tinerețea adevărată rezidă în emoții, dar cum farmecul magic al unui zâmbet poznaș trebuie evidențiat pe deplin, Sephora aduce inovațiile pentru sănătatea tenului.
O învingătoare știe că dacă succesul este o artă, relaxarea ce-i stă ca echilibru trebuie savurată ca o capodoperă și, astfel, efortul revine selecției Sephora pentru reala desfătare a răsfățului.
Alături de Sephora, am ales zece învingătoare: Daiana Voicu, Oana Orban, Carmen Șeitan, Andreea Raicu, Anca Serea, Ana-Maria Morodan, Delia Thiess, Malvina Cservenschi, Dana Maria Andrei și Giulia Nahmany, experimentând un altfel de tablou al provocărilor noastre zilnice pentru a ne reaminti că realele victorii sunt echilibrul și feminitatea.