Trip Tailor – cinci ani de consiliere privată pentru călătorii

Scris de Luxury
Publicat la data de: 26-05-2016

în:

Trip Tailor s-a născut acum cinci ani, din dorinţa Georgianei Schmutzer de a aduce în piaţa din România un concept nou, total diferit de agenţiile de turism tradiţionale. De-a lungul celor cinci ani de existenţă Trip Tailor, a reuşit să înlocuiască în vocabularul turiştilor săi cuvântul „excursie” prin cuvântul „experienţă” şi şi-a bucurat clienţii de fiecare dată prin exersarea principalului fundament al companiei: excelenţa. „Trebuie să ştii ce destinaţie ţi se potriveşte, către ce meleaguri te poartă o anumită stare de spirit şi ce secrete vrei să descoperi mai întâi. Dar nu uita că trebuie să călătoreşti cu sufletul. Ţine-l deschis şi vei vedea cum vei vibra la auzul unei chitare, la vederea unui peisaj rupt din rai sau la mirosul îmbietor al unor patiserii proaspăt scoase din cuptor de către o bunică ce păstrează tradiţii vechi de zeci de ani. Lumea este plină de secrete care aşteaptă să fie descoperite şi de senzaţii care aşteaptă să fie trăite”, spune Georgiana Schmutzer, General Manager Trip Tailor.

DSC_6930

Aniversarea celor cinci ani de excelenţă Trip Tailor a fost celebrată printr-o cină intimă, într-un decor de poveste marcat de cele mai frumoase flori din oraş, la Florăria Iris. Și pentru că o călătorie nu este doar o destinaţie, ci este o experienţă cu care rămâi toată viaţa şi care merită aleasă cu grijă şi atenţie la detalii, cina aniversară Trip Tailor a fost un prilej pentru invitaţi de a împărtăşi experienţe din călătorii şi mai ales de a vorbi despre toate locurile minunate în care îşi doresc să ajungă.

DSC_6740

Anca Serea, Corina Caragea, Amalia Enache, Xonia, Fabuloasele Diana Enciu şi Alina Tănasă, Ştefan Stan, Diana Bart, Dana Rogoz, Albertina Ionescu, Radu Vâlcan, Andreea Vasile, Rodica Lazăr, Daniel Buzdugan, Adina Buzatu şi multe alte vedete au sărbătorit cinci ani de Trip Tailor – agenţia de turism pentru care călătoria nu este doar o destinaţie. Trip Tailor este consilierul tău privat pentru o vacanţă de vis. Este agenţia de turism care transformă călătoria într-o experienţă unică, despre care vei povesti cu drag toată viaţa.‎

 

www.triptailor.ro

Galerie Foto