RoomInnovation, conceptul revoluționar pentru locuință creat de fondatorul Maurer Imobiliare

Scris de Luxury
Publicat la data de: 05-02-2021

în: News

RoomInnovation reușește să ofere o nouă dimensiune estetică și funcțională a unui apartament și o experiență inedită de locuire, cu scopul de a maximiza spațiul dintr-o locuință și, implicit, a crește calitatea vieții.

Conceptul se bazează pe RoomInnovation Wall (peretele mobil) și RoomInnovation Bed (patul mobil), două produse absolut inovatoare care se pot ridica la nivelul plafonului, obținându-se, astfel, maximizarea spațiului într-o încăpere. Ridicarea și coborârea celor două sisteme inovatoare au în spate un mecanism acționat electric și se realizează în mai puțin de un minut, fiind un proces foarte silențios și sigur.

„Ne dorim ca acest concept să ajungă în casele cât mai multor oameni, nu doar în România, ci peste tot în lume, pentru că, în ansamblu, este un concept care sporește calitatea vieții oamenilor. Aportul nostru social, prin conceperea acestui produs extrem de util în casele oamenilor, este unul semnificativ”, declară Simon Maurer, creatorul RoomInnovation și fondatorul Maurer Imobiliare.

Încăperile închise și mici se deschid și își dublează suprafața, iar locuința va deveni, astfel, un spațiu multifuncțional în care oamenii vor putea visa, crea și trăi fără limite.

RoomInnovation Wall oferă o soluție optimă care îți asigură păstrarea avantajelor unei structuri clasice de apartament (intimitatea fiecărei încăperi, închiderea bucătăriei în timpul gătitului) cu avantajele unei structuri de tip open space.

Faptul că oamenii vor putea locui, trăi și se vor bucura de tot spațiul util dintr-un apartament, de toată suprafața și deschiderea lui va avea efecte benefice asupra locatarilor, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.

În cartierul Avantgarden3 din Brașov a fost creat primul showroom dedicat sistemului RoomInnovation. Aici, oamenii se pot bucura de experiența cu totul nouă și unică de locuire într-un apartament multifuncțional. În cadrul showroom-ului, patul și peretele mobil pot fi testate și analizate din punct de vedere tehnic, funcțional și estetic.

Energy Expo 10-13 octombrie