Delicii culinare la Grădina de vară La Rambla

Scris de Luxury
Publicat la data de: 30-06-2015

în: Lifestyle

 

Sezonul călduros, care tocmai ne îmbie la ieșiri în aer liber, este ideal pentru a petrece după-amiezile pe terasa de vară a restaurantului cu specific spaniol, La Rambla. Cu un decor de poveste, te va desprinde într-o clipă de grijile zilnice și te va introduce în atmosfera unică a Barcelonei.

gradina

Restaurantul La Rambla, situat aproape de Piața Victoriei, este unul dintre cele mai frumoase restaurante din București, respectând cu strictețe tradiția culinară a Spaniei și aducând un strop de inspirație prin aromele sale mediteraneene. Dacă în timpul sezonului rece ne-am bucurat de bunătățile cu specific spaniol în interiorul restaurantului, iată că acum a sosit timpul pentru o cină în aer liber.

paella abanda Grădina de vară La Rambla, căci așa este denumită de clienții fideli ai localului, este o adevărată oază de verdeață printre blocurile corporate din Piața Victoriei. Într-o atmosferă caldă și prietenoasă, vă puteți bucura, în acorduri de flamenco, de o incursiune în gastronomia spaniolă!

pulpa-de-rata-confiata-sos-fr-padure

Vă recomandăm să începeți cina cu un pahar de Sangria, care conține bucăți de fructe proaspete, sau puteți încerca unul dintre cele peste 30 de sortimente de vin spaniol, dintre care amintim La Rioja, Tierra de Castilla sau Ribera del Duero.

tarta

În afară de tradiționalele tapasuri cu canapele de morcilla, sobrasada cu ou de prepeliță, jamon iberico și brânză manchego, preparatele din pește și fructe de mare sunt delicioase. Vă recomandăm să încercați midiile în sos de brânză, caracatița a la Gallega sau un pește delicat precum este undițarul în sos de lămâie și capere cu vongole și creveți.

salata-jamon-branza-manchego

Să nu uităm însă de paella, pe care o puteți servi în variantele tradiționale sau paella specifică La Rambla, cu foie gras și carne de rață confiată. Printre variantele având calorii puține se numără supa rece salmorejo sau salata cu jamon iberico și brânză manchego. Pentru desert, simțurile se vor lăsa răsfățate de gustoasele mousse de ciocolată sau tartă de migdale și portocale.

gradina3
Vă puteți bucura de aceste delicii culinare într-o grădină de poveste!