Primul Louis Vuitton Apartment dedicat exclusiv clienților fideli s-a deschis în Singapore

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 22-03-2024

în: News & Features

Louis Vuitton

Orice produs inscripționat cu Louis Vuitton este deosebit, iar dacă ești o persoană specială, vei fi primit într-o lume luxuriantă special creată pentru clienții fideli ai brandului. Cu o istorie de 170 de ani, casa de modă franceză a deschis primul apartament Louis Vuitton din lume. Cu sediul în Singapore, acest „apartament” exclusivist, întins pe 690 mp, are trei saloane și nenumărate articole Louis Vuitton. Acesta este situat chiar deasupra celui mai mare magazin Louis Vuitton dedicat femeilor din Singapore, în Ngee Ann City.

Louis Vuitton

Asemănător unui apartament franțuzesc șic, zona exclusivistă, împărțită într-o zonă de expoziție, Sală principală și Galerie, se adresează atât femeilor, cât și bărbaților și oferă bijuterii și ceasuri de înaltă calitate pentru VIC sau clienți foarte importanți. Încăperea fermecătoare dedicată femeilor este pusă în valoare de mobiler care cuprinde fotolii franceze de epocă sau o canapea Pierre Augustin Rose, făcută la comandă, ideală pentru a petrece un moment de relaxare în timp ce răsfoiți catalogul cu cea mai recentă colecție de prêt-à-porter a casei.

Cel de-al doilea salon, marcat de talentul și simțul stilistic al lui Pharell, dezvăluie ținta lor – bărbatul pasionat de LV. Spațiul este mai mic, dar cu siguranță nu mai puțin somptuos, cu un design Damier din ipsos pe pereți. Apartamentul LV aduce un omagiu istoriei sale și prezintă o colecție de geamantane Louis Vuitton suspendate de baloane cu aer cald. Nu poate lipsi „spiritul de călătorie”, adus la viață de designerul de interior francez Stephanie Coutas.

Louis Vuitton

În ceea ce privește saloanele, ultimul include bijuteriile și ceasurile Louis Vuitton. Singurul lucru care strălucește mai intens este candelabrul de epocă din 1970 suspendat de tavan. Pentru a te răsfăța în ceea ce poate fi unul dintre cele mai elegante magazine ale celebrului brand, trebuie să fii considerat un client privat, iar vizitele se fac doar cu programare.