Fit Express – un concept sănătos de tonifiere cu aparatele XBody

Scris de Luxury
Publicat la data de: 11-02-2015

în:

Îţi doreşti un corp sănătos şi tonifiat? Vrei să slăbeşti, dar nu ai timp? Lipsa timpului a devenit laitmotivul zilelor noastre, timpul fiind considerat un lux greu accesibil. Studioul Fit Express a fost conceput pentru a pune capăt acestei probleme, pentru a-ţi oferi sprijin şi a te îndemna să pui punct lipsei de motivare! În ultima perioadă, au apărut pe piaţă diverse studiouri de EMS (Electric Muscle Stimulation), unde îţi antrenezi tot corpul, în doar 20 de minute, utilizând aparatele XBody.

photo 2

Acestea reprezintă un nou concept de fitness, care face posibilă nu doar slăbirea şi tonifierea corpului în cel mai scurt timp posibil, ci are efect terapeutic şi de reabilitare pentru persoanele cu probleme locomotorii.

Fit Express este atât francizor, cât şi unic importator şi distribuitor de aparate XBody, a căror misiune este de a salva luptele duse cu sedentarismul, mesele haotice şi stresul.

Electrostimularea musculară datează încă din anii 1970, însă acest concept are acum potenţialul de a fi folosit ca antrenament pentru persoanele interesate de întreţinere corporală, de menţinerea unei greutăţi adecvate şi de reabilitarea muşchilor. Este un concept de sport atât de sănătos, încât, din punct de vedere medical, aparatele XBody nu solicită articulaţiile, ba chiar înlătură durerile de spate şi impulsionează circulaţia limfatică.

Poate că în primă fază pare simplu, însă, în realitate, antrenamentul este solicitant şi intens, întrucât electrozii se montează pe fiecare grupă musculară, contractând mușchii cu maximă eficacitate. Rezultatele sunt remarcabile şi se văd întotdeauna în centimetri!

Există foarte multe studiouri de EMS în toată ţara, ideale pentru antrenamente, însă Fit Express aduce în prim-plan magia acestui concept oferind o experienţă atât de intensă la nivel de antrenament, confort şi igienă, încât vei zâmbi continuu şi te vei simţi sănătos: fizic, psihic şi spiritual!

photo 1

Studioul din bulevardul Iancu de Hunedoara 33 se recomandă făcând ceea ce ştie cel mai bine, într-un mediu de antrenament primitor şi unic prin design şi servicii. Aici vei fi mereu întâmpinat de oameni interesaţi să te determine să ajungi la rezultatele dorite şi să redevii mândru de imaginea ta!

Antrenorii certificaţi, echipamentul complet, cosmetica şi igiena sunt doar câteva din criteriile de funcţionare ale oazei de relaxare din inima capitalei, care diferenţiază studioul de toate celelalte, determinându-te să te întorci de fiecare dată la antrenorul personal. Şi, dacă nu ai timp să ajungi la studio, antrenorii Fit Express se pot deplasa la tine acasă sau la birou.

Pentru mai multe informaţii, vizitează website-ul: www.fitexpress.ro.