Limo-Jet, prima limuzină-avion este disponibilă pentru 3,8 milioane de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 13-05-2022

în: News

Limo-jet

Limo-Jet este o limuzină luxoasă făcută din fuselajul unui avion de afaceri – mai exact un Learjet 35. Profesioniștii de la Jalopnik au descoperit recent Limo-Jet-ul la un dealer Mitsubishi din Des Plaines, Illinois, unde este scos la vânzare. Ei bine, în cazul în care sunteți interesat de ceea ce poate fi descris drept una dintre cele mai nebunești limuzine existente, atunci fiți gata să plătiți o sumă care vă poate achiziționa și un hypercar unic. 3,799 milioane de dolari este prețul cerut!

Limo-Jet

 

Limo-Jet este o creație a lui Frank și Joanne DeAngelo de la Exotic Coach Limousines, iar designul Limo-Jet a fost proiectat de Dan Harris. Acesta este prima limuzină-avion care poate fi condus pe drumurile publice. Potrivit producătorilor săi, Limo-Jet-ul a fost nevoie de 1 milion de dolari și 40.000 de ore de muncă pentru a fi construit pe o perioadă de peste 12 ani. Pentru a face limuzină bizară, constructorii au trebuit să construiască un cadru de oțel personalizat pentru fuselaj, care a durat doi ani de cercetare, proiectare și dezvoltare.

Limo-Jet

 

Interiorul a fost personalizat cu lumini, difuzoare, afișaje multiple și o bancă lungă care oferă suficient spațiu pentru a găzdui o petrecere de nuntă. Limo-Jet are o vopsea Dark Candy Red atrăgătoare și un set de roți roșii și negre de 28 inchi la exterior.

Limo-Jet

 

Interesant este că Limo-Jet-ul a fost scos la licitații de mai multe ori în ultimii ani, inclusiv la Mecum Auctions Indy de anul trecut, unde nu s-a vândut după ce licitația a atins un vârf de 600.000 de dolari.

Energy Expo 10-13 octombrie