Arta detox-ului, în prima tabără internaţională din românia, alături de Infrafit

Scris de Luxury
Publicat la data de: 08-07-2016

în: Beauty

INFRAFIT este primul şi singurul centru din România specializat în detox şi medicină biologică, care de peste cinci ani surprinde piaţa românească cu servicii unice, cu o continuă reinventare şi dezvoltare. Dacă în primăvara lui 2016, INFRAFIT a demarat prima platformă din România de congrese internaţionale de medicină biologică şi cuantică, ce se bucură de un mare succes în lumea medicală şi nu numai, pentru toamna aceluiaşi an, a pregătit, tot pentru prima oară în România, o serie de tabere internaţionale de detox.

natural drink smoothie with avocado and yogurt

Unde?

Prima destinaţie este Carovigno, o regiune de poveste din sudul Italiei, cu parfum istoric la fiecare pas şi mângâiată întreg anul de razele soarelui şi de şoaptele Mării Adriatice. Unul dintre cele mai sofisticate castele din regiune, transformat de curând într-un hotel boutique de 5 stele, va deveni universul INFRAFIT dedicat exclusiv acestei călătorii unice de autodescoperire, vindecare, întinerire, echilibrare energetică şi wellness, dar şi de explorare a unor minuni istorice precum: Ostuni, Brindisi, Otranto, Lecce, Alberobello, Gallipoli, Alezio, Salentino ori Santa Maria di Leuca.

italy detox (13) - Copy

De ce?

Pentru tine în primul rând, pentru izolare, linişte și ieşirea din cotidian. Pentru o vacanţă de vis dedicată întineririi, sănătăţii, vindecării şi autodescoperirii. Pentru că detox-ul şi recalibrarea energetică pot încetini major efectul inevitabil al trecerii anilor. Stilul de viaţă neregulat, nutriţia defectuoasă, excesul de toxine, stresul, excesul de greutate, nivelurile de energie şi imunitate scăzute generează în terenul biologic şi în sânge un mediu acid, ceea ce favorizează în timp dezvoltarea bolilor şi a problemelor grave de sănătate. Mai mult, toţi aceşti factori obosesc organismul, încetinind şi mai mult regenerarea naturală a ţesuturilor şi celulelor. Detoxifierea, pierderea în greutate, reechilibrarea emoţională şi recalibrarea energetică constituie baza sănătăţii şi a prevenirii bolilor.

italy detox (14)

Programele de detox concepute de INFRAFIT au o putere de vindecare incredibilă, repară multe dintre problemele fizice şi emoţionale, cresc vitalitatea şi imunitatea şi oferă o stare de bine inegalabilă. Ele sunt astfel gândite pentru a asigura regenerarea organismului şi restabilirea echilibrului natural cu scopul de a recupera energia esenţială şi a oferi o întinerire fizică, emoţională şi spirituală.

Punctele forte şi unice ale programelor INFRAFIT se regăsesc în tehnologia avansată din dotare şi, mai ales, în echipa de medici şi profesionişti cu experienţă vastă în acest domeniu, care oferă sprijin şi îngrijire totală pe parcursul acestor programe. Pentru tehnicile energetice chinezeşti de vindecare, recalibrare energetică şi emoţională, INFRAFIT aduce pe unul dintre puţinii şi valoroşii discipoli din Europa ai Marelui Maestru Chen Xiaowang, singurul român certificat internaţional în Taijiquan stilul Chen şi oficial a 20-a generaţie Chen Taijiquan. El este medic stomatolog la bază, specializat în implantologie şi paradontologie, dar şi doctor în medicină alternativă şi biologică, specializat în nutriţie funcţională, dezvoltare personală, tehnici chinezeşti precum Qigong, Baguazhang, Taiji şi acupunctură (anti-durere, vindecare, anti-aging şi pierdere în greutate).

italy detox (25)

Pentru Dr. Doru Udișteanu, China este sursa de inspiraţie în ultimii 22 de ani, locul în care a studiat, a aprofundat şi s-a specializat în medicină alternativă şi biologică, în stilurile de vindecare chinezeşti, dar şi locul care i-a transformat viaţa radical în bine şi în care s-a autodescoperit şi schimbat profund.

IMG_1718

În 2015, Dr. Udișteanu a devenit fondatorul primei grădiniţe din România al cărei specific este construit după principiile Taoiste şi unde se studiază inclusiv limba şi caligrafia chineză. Din iulie 2016, Dr. Doru Udișteanu s-a alăturat echipei INFRAFIT, împreună cu care depune toate eforturile pentru vindecarea şi recuperarea pacienţilor cu patologii degenerative, dar şi pentru sprijinul celor care doresc prevenţie, terapia durerii, terapie anti depresie şi anxietate, detox, pierdere în greutate, recalibrare energetică şi anti-aging.

 

Centrul INFRAFIT, specializat în detox şi medicină biologică, oferă un adevărat univers holistic dedicat sănătăţii şi stării de bine. Programele INFRAFIT au multiple abordări: biomedicină – diagnostic şi tratament, arta prevenţiei, sănătate holistică, nutriţie, detox, managementul greutăţii şi al stresului, recalibrare energetică, anti-aging şi wellness.

 

Lista de înscrieri în tabăra detox din Italia este încă deschisă şi puteţi contacta echipa INFRAFIT zilnic.

 

www.infrafit.ro

Str. Icoanei 40, Bucureşti

0754 890 153

 

Galerie Foto