Sephora – It’s a    woman’s world

Sephora – It’s a woman’s world

Femei. Putere. Influență

Motivația și inspirația. Muza și miza. Oare și în ochii noștri putem fi exact cum suntem văzute de ei?
Ne întoarcem spre vocile unei generații, femeile care prin stil și voință ne dau imboldul de a celebra forța interioară ce se așteaptă descoperită și îmbrățișată pentru a crea din viața noastră o capodoperă, iar alături de Sephora, le invităm la un altfel de portret.

Dacă ne-am întreba ce a învățat o învingătoare din drumul său, când manifestul din avântul sub care societatea înțelege lupta femeii se concentrează asupra laurilor dintr-o independență vecină cu izolarea, am putea întâlni noi viziuni asupra împlinirii:
O învingătoare știe cum, dincolo de a-și celebra succesul personal, ea inspiră și crește deopotrivă prin energia iubirii.
O învingătoare știe că beatitudinea înălțimii poate fi ușor trăită bifând, în drumul său spre fiecare succes, echilibrul dintre ambiție și suflet.
O învingătoare știe că temeritatea unei vizionare se armonizează perfect cu înțelepciunea de a te dărui unei clipe, în timp ce până și rațiunea confirmă autenticitatea unui sentiment.
O învingătoare știe și înțelege că iubirea poate fi imboldul spre autodepășire și niciodată vreo competiție care să-i împiedice evoluția. Iar dincolo de opera lui Marie Curie în științe există moștenirea eternă a inspirației, suportului și dăruirii unei iubiri de poveste.
O învingătoare știe că propria vocație poate fi desăvârșită spre o capodoperă într-un duet dat de iubire. Amfiteatrele din Sorbona au aflat-o și ele avându-i pe Simone de Beauvoir și Jean-Paul Sartre; totodată, muzica rareori atinge veridicitatea cu care au înnobilat-o cei 35 de ani de iubire dintre Johnny Cash și June Carter.
O învingătoare știe că în echipa clădită printr-o iubire strălucirea individuală nu capătă intensitatea de care e demnă, dacă nu dăruiește și primește la rândul ei suportul pentru a se înălța. Fiindcă împărații sunt înainte de toate oameni, pentru a nu pierde exercițiul vocabularului și a rămâne la erudiția dictată de datoriile rangului, Napoleon al III-lea și Eugénie vorbeau în intimitatea palatului în cinci limbi străine doar pentru a nu le uita.
O învingătoare știe că istoria se scrie și prin completarea viziunii unei iubiri. În domnia progresistă a familiei, Regina Soraya – prima suverană ce va renunța la văl, promovându-l strict ca alegere personală – va introduce învățământul pentru femei și chiar burse, după ce soțul său, Amanullah, a invitat-o să conducă Afganistanul alături de el.
Și acum, după ce oferă atât sieși, cât și iubirii sale imboldul reușitei, cum inspiră o învingătoare înțelegerea frumuseții?
O învingătoare știe că nu există frumusețe care să-i atingă chipul precum împlinirea unei iubiri și tocmai expresivitatea fericirii stă ca referință pentru complexitatea selecției Sephora.
O învingătoare știe că tinerețea adevărată rezidă în emoții, dar cum farmecul magic al unui zâmbet poznaș trebuie evidențiat pe deplin, Sephora aduce inovațiile pentru sănătatea tenului.
O învingătoare știe că dacă succesul este o artă, relaxarea ce-i stă ca echilibru trebuie savurată ca o capodoperă și, astfel, efortul revine selecției Sephora pentru reala desfătare a răsfățului.
Alături de Sephora, am ales zece învingătoare: Daiana Voicu, Oana Orban, Carmen Șeitan, Andreea Raicu, Anca Serea, Ana-Maria Morodan, Delia Thiess, Malvina Cservenschi, Dana Maria Andrei și Giulia Nahmany, experimentând un altfel de tablou al provocărilor noastre zilnice pentru a ne reaminti că realele victorii sunt echilibrul și feminitatea.

Andreea Raicu

Andreea Raicu

"Pentru mine, mindfulness-ul a fost şi este pilonul de susţinere. Ştiam deja în ce lume urma să intru, îmi făcusem deja un set de principii de bază pe care urma să le respect în momentul în care ajungeam să fiu antreprenoare, eram entuziasmată şi hotărâtă să reuşesc, dar mi-am dat seama rapid că nu trebuie să mă las dusă de valul începutului, de ritmul alert în care se desfăşoară lucrurile"

Ana-Maria Morodan

Ana-Maria Morodan

Eh, „văzând și făcând” strategy. Cred că raţionalul e „overrated”, că e nevoie să ne cultivăm mult mai mult instinctul şi să acţionăm dincolo de obiective impuse în strategii ample, în arii mari de timp. Mi se pare „gândirea țintită”, cu suflet, mult mai eficientă, mai ales dacă vine la pachet elegant cu asumarea.

Carmen Șeitan

Carmen Șeitan

Cred că singura strategie câștigătoare pentru o femeie este să nu-și piardă feminitatea. Feminitatea este tandrețe, este compasiune, este zâmbet și lacrimă, este a-ți păsa de ceilalți, a fi alături. Văd în jur multe femei care încearcă să concureze cu bărbații cu armele lor, cu duritate, cu cruzime, cu rigiditate. Dar astfel se pierd pe ele, într-o zi se vor uita în oglindă și nu vor ști ai cui sunt ochii, ale cui sunt buzele conturate de imagine.

Malvina Cservenschi

Malvina Cservenschi

Admir atuurile „bărbăteşti” în contexte de business sau de viaţă, dar ştiu sigur că una fără alta – ca forţa fără empatie, informaţie fără conectare, decizii fără suflet – nu funcţionează. Eu cred tot mai mult că ne îndreptăm spre lumea în care diferenţele stau în ceea ce avem de oferit şi nu în genul feminin sau masculin.

Daiana Voicu

Daiana Voicu

Business-ul este un teren sportiv cu reguli nescrise, care devine din ce în ce mai provocator și competitiv. Ca femeie, trebuie să-ți identifici atributele și să le selectezi pe cele care îți pot asigura succesul, dar nu pe cele pe care le au și bărbații, care au devenit un „must” pentru orice jucător și nu te vor diferenția niciodată.

Giulia Nahmany

Giulia Nahmany

"Femeia ar trebui să-și scoată la lumină toate armele sale naturale, chiar dacă societatea tinde lejer către uniformizarea celor două sexe. Pentru că i-au fost dăruite tocmai pentru a putea fi egala bărbatului, într-un echilibru perfect. Femeia trebuie să fie îndrăzneață, conștientă de forța sa, de inteligența sa, de capacitatea sa de a se adapta la nou, fără ca asta să însemne neapărat renunțarea la ceea ce e vechi, dar bun."

Dana Maria Andrei

Dana Maria Andrei

Pentru mine, lucrurile sunt foarte clare în privinţa acestor „fronturi”. Sunt în primul rând mamă şi soţie, astfel că armonia în familie este prioritatea noastră de „echipă”. Iar partea profesională nu este neapărat o parte distinctă. Clienţii, partenerii, colegii, prietenii, proiectele… toate acestea îmi îmbogăţesc viaţa, cunoaşterea şi înţelegerile şi sper că şi eu, la rându-mi, contribui.

Anca Serea

Anca Serea

Cu toate impedimentele de care ne mai lovim și în ziua de astăzi, nu putem nega faptul că femeia a avut o evoluție constantă de-a lungul timpului și a ajuns din anumite puncte de vedere egală cu bărbatul. Cu toate că, probabil, vor mai trece multe secole până ce bărbații vor accepta la nivel global egalitatea dintre ei și soțiile lor, trebuie să recunoaștem că, în general, în majoritatea societăților evoluate mentalitatea s-a schimbat radical.

Dr. Delia Thiess

Dr. Delia Thiess

"Dacă privim încă din Preistorie, fie că studiem viețile și îndatoririle reginelor, cu rigorile rangului și chiar maturitatea impusă de perioadele de regență, sau soarta unei sărmane gospodine de rând, a cărei preocupare nu se limita sub nicio formă la îngrijirea copiilor, ci obliga la fel de fel de munci istovitoare, de la cultivarea pământului la tăierea lemnelor, vom vedea că această abilitate nu doar de a aborda, ci – concret dovedit – de a stăpâni mai multe planuri este adânc înrădăcinată în conștiința și în structura cognitivă, morală, emoțională și spirituală a femeii."

Oana Orban

Oana Orban

"Este util să ne uităm în spate la marile femei din istorie. Au fost bune? Au fost frumoase? Au fost inteligente? Au fost curajoase? Au fost talentate? Răspunsul este da, au fost din toate sau de toate, au lăsat amprente peste tot, în istorie, în geografie, în medicină, în poezie și teatru, în fashion, în IT... la fel ca bărbații."