Miele

Valentino caleidoscopic pentru Harrods

Scris de Mihaela Burcea
Publicat la data de: 05-12-2014

în: FashionNews & Features
1973 ACCESSORIES Valentino1 - Valentino caleidoscopic pentru Harrods

The World of Valentino at Harrods 700x489 - Valentino caleidoscopic pentru Harrods

Directorii de creație ai casei Valentino, Maria Grazia Chiuri şi Pierpaolo Piccioli au deschis la Harrods porţile către lumea de Crăciun Valentino, cu o exclusivă colecţie capsulă, prezentând un colorat line-up de rochii de seară, rochii de cocktail, genţi şi ornamente de Crăciun deosebite.

Inspirată de un print iconic dintr-un spectacol Valentino prezentat în anul 1973, colecţia prêt-à-porter oferă trei rochii de seară din tul care pătrund elegant printre gleznele oricărei doamne şi o rochie de cocktail care poate fi cu un model atractiv de zig-zag-uri multicolore îndrăzneţe, ori cu un model cu dungi, împodobită cu paiete, sau, pentru un aspect mai clasic, nuanţe solide de culoare cu paiete în acelaşi ton.

The World of Valentino at Harrods 2014 Capsule Collection - Valentino caleidoscopic pentru Harrods

Print-ul din anul 1973 este cea mai recentă îmbogăţire a colecţiei de accesorii – primăvară 2015, reprezentând noi modele geometrice amestecate cu o paletă  vibrantă de culori. Popularele genţi cu ținte, cu lacăt şi genţile Va-va-voom sunt reinterpretate într-un model caleidoscopic, oferind acestor stiluri edgy un impuls de culoare şi o senzaţie de prospeţime pentru noul sezon.

Arhitectul David Chipperfield şi duo-ul creativ al casei de modă Valentino au amplasat genţile cu ţinte şi pantofii corespunzători într-un decor de marmură strălucitoare, alamă şi lemn de stejar.

Maria Grazia Chiuri şi Pierpaolo Piccioli au fost directorii de creație ai casei Valentino din anul 2008, făcând ca moştenirea iconografică a casei de modă să fie reinterpretată, condensată, rezultând într-o estetică mult mai contemporană.

1973 ACCESSORIES Valentino1 - Valentino caleidoscopic pentru Harrods 1973 ACCESSORIES Valentino  - Valentino caleidoscopic pentru Harrods 1973 ACCESSORIES Valentino 0001 - Valentino caleidoscopic pentru Harrods 1973 ACCESSORIES Valentino 0002 - Valentino caleidoscopic pentru Harrods 1973 ACCESSORIES Valentino 0003 - Valentino caleidoscopic pentru Harrods 1973 ACCESSORIES Valentino 0004 - Valentino caleidoscopic pentru Harrods

 

Galerie Foto