Miele

My Burberry Black

Scris de Mihaela Burcea
Publicat la data de: 07-12-2016

în: Beauty News
MY BURBERRY BLACK BTS GENERAL 02 e1481123565480 - My Burberry Black

Inspirat de clasicul trench negru Burberry, My Burberry Black este o interpretare intensă și senzuală a legendarului parfum My Burberry. Inovație a Directorului de Creație și Executiv Christopher Bailey, în colaborare cu renumitul parfumier Francis Kurkdijan, parfumul este o mărturie a măiestriei, a talentului și expertizei creatorilor săi. Campania ce o înfățișează pe actrița britanică Lily James într-o postură deosebit de feminină, naturală și senzuală, nu putea fi lăsată în mâinile altuia decât ale renumitului fotograf Mario Testino. Prima campanie pe care Lily a realizat-o vreodată pentru Burberry a devenit astfel un succes garantat și fără nicio îndoială, un exemplu de perfecțiune.

MY BURBERRY BLACK AMBIENT STILLS MONOGRAMMED 02 770x501 - My Burberry Black

My Burberry Black ne readuce în povestea originală a grădinii Londoneze, de data aceasta în mijlocul unei furtuni, ploaia puternică contrastând cu flora bogată și caldă. Sticla parfumului, elementul vizual ce amintește de trench-ul negru Burberry, creează în contrast cu pielea dezgolită a modelului o senzualitate pură și primară ce înglobează spiritul clasic Burberry.

MY BURBERRY BLACK BTS GENERAL 02 770x501 - My Burberry Black

Contopirea parfumului de floare de iasomie scăldată în razele soarelui și a parfumului de nectar de piersică cu note delicate de trandafir creează notele de vârf ale parfumului. Această notă de trandafir din inima parfumului My Burberry conferă o aromă dulce și îmbietoare, in timp ce notele bogate de ambră și patchouli conturează parfumul pentru un efect final captivant și profund. Sticla parfumului de culoarea ambrei intense evocă, prin capacul de culoare închisă, nasturii distinctivi ai trench-ului, iar fundița creată manual aduce un omagiu materialului impermeabil inventat de Thomas Burberry acum mai bine de 100 de ani.

MY BURBERRY BLACK BTS GENERAL 16 770x501 - My Burberry Black

La fel ca și pentru  My Burberry Eau de Parfum si Eau de Toilette, clienții vor putea să-și personalizeze sticla My Burberry Black cu până la trei inițiale, prin serviciul de monogramare disponibil pe Burberry.com sau în magazinele selecționate.

  MY BURBERRY BLACK BTS GENERAL 08 770x501 - My Burberry BlackMY BURBERRY BLACK BTS GENERAL 09 770x501 - My Burberry BlackMY BURBERRY BLACK BTS GENERAL 22 770x501 - My Burberry Black