Miele

MIHHER, noul minimalism unisex

Scris de Mihaela Burcea
Publicat la data de: 07-12-2016

în: News
DSC 1465 e1481120553210 - MIHHER, noul minimalism unisex

MIHHER este noul concept unisex și minimalist ce îmbină elemente arhitecturale contemporane cu delicatețea croiului feminin și totodată cu masculinitatea liniilor bărbătești, aducând în lumea modei Românești un aer reîmprospătant, geometric, elegant, cu elemente subtile ce sugerează noua etapă pe care MIHHER o lansează prin prima colecție numită ABOVE.

DSC 1450 770x512 - MIHHER, noul minimalism unisex

Quintesența colecțiilor ABOVE și ELYSIUM au la bază o uniformitate distinctivă prin detalii ce dau o notă aparte fiecărei piese vestimentare. Formele geometrice suprapuse, tăieturile ridige, drepte sugerează masculinitatea stilului, pe când perfecțiunea croiului și liniile curbate asemenea formelor corpului scot în evidență feminitatea colecției.  Așa cum ne arată și numele MIHHER, născut din îngemănarea în oglindă a cuvintelor “Him” și “Her”, conceptul se bazează pe îmbinarea femininului cu masculinul și crearea unei viziuni a ceea ce vom purta pe viitor: aticole vestimentare futuriste, ușor de îmbrăcat, cu elemente aparte ce elimină monotonia costumelor office clasice. Conceptul unisex MIHHER reprezintă nonconformism, individualism în uniformitate asocială, discreția ce ne scoate din rutină fără riscul de a ne evidenția excesiv.

DSC 1465 770x512 - MIHHER, noul minimalism unisex

MIHHER reinventează industria modei prin transcenderea convențiilor societății actuale, creând o linie de lux cu scopul de a schimba într-o manieră modernă, aspectul hainelor office din garderoba femeilor și bărbaților ce doresc să păstreze o imagine intactă, elegantă, structurată și corectă fără a rămâne în urmă cu tendințele actuale. Lansarea MIHHER a fost determinată de ideea de a urca încă un pas în lumea modei, de a redefini și actualiza stilul classic, a unifica masculinul și femininul elegant în piese vestimentare unisex. Interesul pentru viitor, pentru ceea ce va urma, premeditarea tendințelor, eliminarea limitelor impuse de sex, vârstă, cultură, toate acestea reprezintă impulsul ce a dus la apariția MIHHER pe piața modei Românești.

DSC 1389 770x512 - MIHHER, noul minimalism unisex

Marius Stan este numele designerului ale cărui schițe au dus la formarea brandului, viziunea acestuia fiind una cu totul inedită, o previziune inteligentă asupra tendințelor viitoare. Absolvent al Facultății de Arte Decorative, secția Modă, la Universitatea Națională de Arte București, Marius Stan este un nume nou, ce deține rețeta succesului asupra stilului minimalist internațional.  Misiunea lui  este aceea de a fi mereu cu un pas înaintea tendințelor actuale, de a împrospăta și dărui hainelor impulsul viitorului fără a uita de indispensabila eleganță și simplitate unei haine de calitate.

www.MIHHER.com

DSC 1487 770x1157 - MIHHER, noul minimalism unisexDSC 1360 770x1157 - MIHHER, noul minimalism unisexDSC 1210 770x1157 - MIHHER, noul minimalism unisexDSC 7 770x1134 - MIHHER, noul minimalism unisexA4M 4821 770x1144 - MIHHER, noul minimalism unisex3 770x1157 - MIHHER, noul minimalism unisex2 1 770x1157 - MIHHER, noul minimalism unisex