ADELINA RUSU a lansat colecția ,,Nice to meet you”


Adelina Rusu, brand-ul de ready-couture lansat în noiembrie 2015 în Dubai, la Arab Fashion Week, a lansat noua colecție vestimentară, intitulată ,,Nice to meet you”, creată pe principiul de autoportret. Colecția a fost lansată prin colaborarea inedită și autentică cu artiștii din trupa GOLAN, cei care au compus și au produs o piesă muzicală și un videoclip dedicate colecției.

Adelina Rusu 770x939 - ADELINA RUSU a lansat colecția ,,Nice to meet you”

Fiecare piesă din colecție are un nume și o poveste inspirată din întâmplările sau trăirile reale ale Adelinei Rusu. GOLAN a reușit să creeze și să transpună sentimentele acesteia printr-o piesă muzicală, dar și printr-un videoclip puternic artistic ce o arată pe Adelina Rusu, pregatită să se afișeze în fața întregii lumi.

Brand-ul ADELINA RUSU a fost creat pentru acele femei puternice și dinamice care sunt un simbol al eleganței și al luxului. Pentru a putea păstra un control deplin asupra calității și a designului, fiecare articol vestimentar este realizat  în totalitate, de la schiță până la produsul final, de echipa sa de producție, o echipă talentată și instruită în realizarea produselor rafinate, de înaltă calitate. Articolele de îmbrăcăminte semnate ADELINA RUSU dovedesc un absolut respect și înțelegere a tehnicilor couture, având atributele luxului atemporal, ale rafinamentului și ale perfecțiunii.

 Această colaborare se remarcă prin unicitate și nonconformism ,,made in Romania”, asemenea principiilor ce stau la baza brand-ului.

www.adelinarusu.com

 Coke with Ice and Number 8  770x1155 - ADELINA RUSU a lansat colecția ,,Nice to meet you”Ill keep you wild and Coke with Ice 770x1155 - ADELINA RUSU a lansat colecția ,,Nice to meet you”Je men fiche et je proclame ma liberte 770x1155 - ADELINA RUSU a lansat colecția ,,Nice to meet you”Midnight in Paris 770x1155 - ADELINA RUSU a lansat colecția ,,Nice to meet you”Private Recital 770x1154 - ADELINA RUSU a lansat colecția ,,Nice to meet you”Risk is My Addiction 770x1155 - ADELINA RUSU a lansat colecția ,,Nice to meet you”Secret Adventure 770x1155 - ADELINA RUSU a lansat colecția ,,Nice to meet you”Youve put a Spell on Me  770x1155 - ADELINA RUSU a lansat colecția ,,Nice to meet you”