Mr. Burberry


MR BURBERRY FATHERS DAY 01 770x501 - Mr. Burberry

Mr. Burberry by Burberry

„Mr. Burberry este cea mai semnificativă aromă masculină a casei până în prezent. Inspirată de iconicul trenci Burberry și de orașul Londra, un oraș al contrastelor și contradicțiilor. Este un parfum tradițional și totuși ireverențios, elegant, fără însă a fi imaculat. Încapsulează perfect o stare de spirit și o atitudine pe care bărbatul Burberry de astăzi o va recunoaște ca fiind a sa”, a declarat Christopher Bailey, Chief Creative & Chief Executive Officer, Burberry.

Sticla Mr. Burberry este inspirată de trenciul negru și de detaliile-semnătură ale acestuia. Împreună, aroma și sticla se contopesc pentru a încapsula pe Mr. Burberry: bărbatul și lumea sa. Pentru a crea acest parfum, Christopher Bailey a lucrat în strânsă colaborare cu renumitul parfumier Francis Kurkdjian. O linie de îngrijire, cât și o colecție de piese ready-to-wear și accesorii vor fi lansate împreună cu parfumul.

O apă de toaletă senzuală, lemnoasă, Mr. Burberry aduce laolaltă arome clasice ale parfumeriei britanice cu ingrediente neașteptate. Contemporană, sofisticată și provocatoare, esența se deschide cu note de suc de grapefruit proaspăt, care mai apoi se alătură seducătoarelor note de bază, date de vetiver și lemnul afumat de guaiac.

Noua aromă poate fi testată în magazinele Sephora.

3972755 MrBby EDT 150ML.jpgdownload 770x724 - Mr. BurberryMR BURBERRY BTS GENERAL 26 770x770 - Mr. BurberryMR BURBERRY GROOMING LINE 05 770x501 - Mr. Burberry