Miele

Rose Couture

Scris de Ingrid Ispas
Publicat la data de: 27-07-2016

în: Beauty News
LP RC 2016 PR VISUAL 34X40 CMYK 300DPI - Rose Couture

Rose Couture by Elie Saab

LP RC 2016 PR VISUAL 34X40 CMYK 300DPI 770x527 - Rose Couture

Noua apă de toaletă marca Elie Saab este inspirată de o floare, o culoare, o aromă… chiar simbolul feminității. Buchetul de flori albe, semnătura couturier-ului, este completat de un val de petale de trandafir. Astfel, își împodobește prima sa aromă iconică cu cea mai feminină dintre culori – un roz couture, natural.

În fiecare sezon, colecțiile Elie Saab iau naștere prin intermediul elementelor florale, fiind brodate cu mărgele transparente de rouă, sculptate în tul sau tafta, modelate în petale fluturânde de șifon.

LP ROSE COUTURE 2016 LIGHT PACKSHOT CMYK 39X50 300DPI 2 770x995 - Rose Couture

De la nuanțe de roz pal și până la fucsia și purpuriu, culoarea trandafirilor, în viziunea couturier-ului, este împrumutată și de accentele feminine…buze, obraji, piele. Astfel, este exprimată dubla însemnătate a trandafirului, iar Rose Couture se transformă într-un manifest al feminității absolute.

Parfumierul Francis Kurkdjian a recoltat prețioasele petale de trandafir, pe care le-a adăugat aromelor dulci de floare de portocal și miere. Notele de vârf sunt reprezentate de un buchet de bujori proaspeți, fructe, nectar de trandafir și vanilie. Baza este una somptuoasă, prin lemnul de santal și bogăția esenței de patchouli.

Sticla parfumului Rose Couture este prezentată într-o tentă delicată de roz pastel, iar cutia este embosată cu motive subtile de trandafir, ce evocă cea mai fastuoasă creație a couturier-ului.

Frumoasa Toni Garrn împrumută aromei Rose Couture spontaneitatea și feminitatea ei încrezătoare, devenind imaginea celei mai recente campanii Elie Saab, Le Parfum, în 2016. Tânărul supermodel din Germania se numără printre preferatele lui Elie Saab. Aceasta poartă o rochie special creată, din mătase diafană ce amintește de petalele delicate de trandafir.

ELIE SAAB LE PARFUM ROSE COUTURE MAKING OF 11 770x1155 - Rose CoutureELIE SAAB LE PARFUM ROSE COUTURE MAKING OF 3 770x513 - Rose CoutureELIE SAAB LE PARFUM ROSE COUTURE MAKING OF 4 770x1156 - Rose Couture