Miele

Cinci cele mai scumpe proprietăți din lume

Scris de Ingrid Ispas
Publicat la data de: 28-07-2014

în: Art & Design
vila4buna - Cinci cele mai scumpe proprietăți din lume

 V-ați întrebat vreodată cum arată cele mai scumpe case din lume? Mai jos vă prezentăm o listă cu cinci locuințe din întreaga lume, case ale unor oameni de afaceri cunoscuț; realizate într-un stil elegant, acestea dispun de toate facilitățile pe care cineva și le-ar putea imagina. 

1. Antilia, Mumbai – numită după o insulă mitică din Oceanul Atlantic, Antilia valorează un miliard de dolari, are o parcare subterană pe 6 etaje și dispune de trei heliporturi. Uriașa clădire de 27 de etaje îi aparține lui Mukesh Ambani și are un personal de 600 de oameni pentru o familie de 6 persoane.

vila 1 - Cinci cele mai scumpe proprietăți din lume2. Villa Leopolda, Franța – construită pentru suma de 750 de milioane de dolari în 2008, Villa Leopolda se află printre proprietățile de pe malul mării pe care Lily Safra le-a construit pentru amanții ei. La momentul actual, prețul frumoasei vile a crescut la peste un milliard de dolari.

vilaleopolda - Cinci cele mai scumpe proprietăți din lume3. Fair Field, New York – proprietatea este deținută de omul de afaceri Ira Rennert și valorează 6,5 miliarde de dolari. Are 29 de dormitoare, trei piscine spectaculoase și propriul generator de energie electrică!

vila3 - Cinci cele mai scumpe proprietăți din lume4. Kensington Palace Gordon, London – este una dintre cele trei proprietăți pe care magnatul Lakshmi Mittal le deține în Londra. A fost cumpărată cu doar 222 milioane de dolari în anul 2008 și acum valorează peste 16 miliarde.

vila4buna - Cinci cele mai scumpe proprietăți din lume

5. One Hyde Park, London – Rinat Ahmetov, cel mai bogat om din Ucraina, a cumpărat apartamentul în 2011 pentru 221 de milioane de dolari. Se întinde pe o suprafață de 25,000 de metri pătrați și este acoperit în întregime de sticlă antiglonț.

vila5buna - Cinci cele mai scumpe proprietăți din lume