Karma International s-a lansat în România


Karma International a lansat la Bucureşti prima filială în afara graniţelor Statelor Unite ale Americii. Mulţi oameni se întreabă de ce la Bucureşti şi nu la Paris sau Dubai, iar răspunsul este unul simplu: unul dintre membrii fondatori ai reţelei de oameni filantropi este Mike Costache, născut la Bucureşti, crescut în Israel şi educat în SUA. Mike este unul dintre acționarii Karma şi chiar el se ocupă de extinderea reţelei pe tot mapamondul. În prezent, Karma are filiale în Los Angeles (unde a fost înfiinţată în 2005), în San Diego, Orange County, San Francisco şi Miami. Iar în următorii cinci ani, Karma preconizează o extindere în 40 – 50 de oraşe, cu 100 – 200 de membri în fiecare filială.

Karma Havana Nights 770x513 - Karma International s-a lansat în România

La evenimentele de lansare din Bucureşti au fost invitate, după o selecţie extrem de riguroasă, doar 90 de persoane, iar după numai o lună de la eveniment, 18 dintre invitaţi au devenit membri Karma, având beneficiile de rigoare: invitații speciale la evenimentele organizate în toate filialele din lume şi includerea în reţeaua de socializare Karma Member Lounge, care a fost dezvoltată chiar în România.

IMG 4955 copy 770x513 - Karma International s-a lansat în România

Karma International este o organizaţie exclusivistă, dedicată conectării persoanelor excepţionale şi inspiraţionale atât din punct de vedere social, cât şi profesional. Acesta este un colectiv de antreprenori, lideri, profesionişti şi aventurieri care îşi împărtăşesc şi extind sferele de influenţă. Printr-o varietate de evenimente experiențiale, petreceri senzaţionale şi adunări sociale de elită, Karma International îşi împuterniceşte membrii să creeze legături şi prietenii de durată, îmbogăţind astfel viaţa unul celuilalt prin schimbul de idei de afaceri şi consolidarea cauzelor filantropice.

www.karmainternational.com