Miele

Gentlemen Only Intense by Givenchy

Scris de Diana Șerpoianu
Publicat la data de: 12-06-2014

în: Beauty News
presse givenchy gentlemen only intense L K4U8ce 1 - Gentlemen Only Intense by Givenchy

Interpretarea senzuală a parfumului Gentlemen Only conturează noul portret al distincției prin traducerea armoniei dintre îndrăzneală și curtoazie ca spirit etern al șarmului masculin. 

Givenchy Gentleman Only Intense 770x770 - Gentlemen Only Intense by Givenchy

Căldura hipnotică a unei esențe lemnoase cu acorduri de piele devine o metaforă a masculinității în lumina sa cea mai fermecătoare, ce derivă din încredere, gentilețe autentică și spontaneitate irezistibilă. 

Tentația se aprinde prin note picante, seducția fiind intensificată de magnetismul aromei de ambră. Curajos prin reflecția nealterată a eleganței și rafinat printr-un nou tablou senzual al charismei, parfumul atrage prin energia uleiului de mandarine verzi, piper negru și frunză de mesteacăn, vraja sa declanșându-se prin beția notelor de patchouli, cedru de Texas și piele. Ultimul act al cuceririi dăruiește aroma pasională a păstăii de tonka, ambrei și tămâiei.

Spiritul unei esențe a senzualității naturale, ce derivă din siguranță de sine și bucuria de a savura viața, este personificat de actorul australian Simon Baker, a cărui expresivitate reflectă seducția prin distincție și relaxare.